Här kommer ett gäng

Annonslänkar Mio, Hemtex, Outnorth

Ni brukar tycka det är roligt att få lite dagens bilder och här kommer ett gäng av dessa. Det har varit väldigt fint på morgonen här nu ett tag. Solen kommer och lägger sig på träden på andra sidan och vårt svanpar simmar där ute varje dag.

Att kunna åka till stan och leva som förr känns väldigt skönt. Dock har inget behov att springa i affärer så ofta, men att sitta och äta lunch med min dotter är däremot helt underbart, det skulle jag vilja göra ofta.

Min kloka fina Elin som säger så mycket bra saker till sin mamma. Vi pratar väldigt mycket om livet hon och jag. Allt som vi känner och funderar på och Elin har liksom tagit hand om mig när jag inte mått bra precis som jag gjorde med henne när hon var sjuk. Vår relation är så enkel och nära och jag får nog ändå säga att Elins sjukdom fått oss närmare och verkligen uppskatta tiden med varandra.

Jag köpte mig en jacka och en mössa i julklapp som jag nämnde att jag önskade mig. Det blev nog förra årets modell för jag hittar inte den mörka gröna färgen i år. Nu ska detta bli julklapp från min man, han tycker det är bra att vi gör så här så det blir rätt storlek osv

Det blev också massa ljus. Kalle sitter nere vid tv:n och brassar på ljus varje kväll, det går åt väldigt mycket ljus denna tid. Vi var också på Mio där vasen och blommorna kommer synas mer i andra foton. I somras kom mina foton med i Mios nyhetsbrev så det var extra kul.

Nu ska vi äta julmat 🙂 och imorgon ska Kalle jobba igen och då ska jag jobba hemma igen.

Ha en fin kväll

Kram Lotta

loggo

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Här kommer ett gäng”

  1. Härligt att kunna spendera mycket tid med din dotter. Ja, det kommer gå åt många ljus nu den här tiden. Det är mysigt med lite kallare väder, önskar mig lite snö med. Julmat kan man inte få för mycket av.

  2. Visst är man sugen på julmat, jag älskar verkligen det! Vi gjorde också ett mini julfat härom helgen, så gott!
    Ser framemot lite snö också, det vore härligt.
    Vill också passa på att berömma dina bilder, de är verkligen fina och ger så mycket inspiration och glädje.
    Tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *