Handblommor från trädgården

Innehåller annonslänkar

Idag tog vi farväl av min morbror. Jag brukade ringa honom ofta när jag satt i bilen och hade lite tid över, det blev små samtal då och då. Jag har alltid firat jul och påsk med honom och han tog också hand om min mormor. Många fina minnen har jag från honom, han var snäll. Väldigt snäll och han är en del av min barndom.

Det blev den här klänningen och den här kavajen idag och så hade jag köpt blå strumpbyxor utan att jag visste om det.

Handblommorna plockade jag i trädgården på morgonen. Mina barn var där och Elins pojkvän och så fick jag träffa nästan alla mina kusiner som jag också träffade ofta när jag var liten.

På vägen hem gjorde jag lite ärenden. Köpte jord, jordgubbar, en ros och världens bästa spray att täcka de grå med som jag behöver imorgon. Vi satte oss på trappen en stund med kaffet och mina fröer hade kommit som jag köpt och ska plantera imorgon. Mina vintersådder har gått så dåligt så det mesta av det här kommer jag sätta rakt ner i jorden får vi se hur det går.

Jag har grävt en liten stund ikväll och kan konstatera att det är mycket bättre att gräva och börja med marken tidigt. Nu är det mycket tyngre och mer jobb så jag är glad att jag är klar med det mesta tunga jobbet med gruset. Imorgon blir det utedag igen och jag längtar redan. Det är så kul att se hur fint det blir och ha en vision om hur det ska bli och jobba mot det.

Om någon vet ett gammalt bord med vita ben och brun skiva typ så här , så letar jag till växthuset.

Ha det fint ❣️

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Handblommor från trädgården”

 1. God morgon fina Lotta,
  Sök på ”bord med svarvade ben” på FB Market place där finns det mycket att fynda🥰
  Jag blev så sugen att direkt så Rosenskära ska du så dina i odlingslåda?
  Jag har lite plats i en av våra rabatter så ska prova där🌸
  Ha en fin dag🩷
  Kram från Helene

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *