Fult bord och sol i ansiktet

Innehåller annonlänkar

Skogspromenad med Pettson på morgonen och solen lös över sjön rakt in i skogen och himmel så njutbart. Känner mig så lycklig! Det är som allt börjar väckas till liv igen och jag får energi av att sjunga, keramiken, promenader med vänner, min familj och vet att vi har en resa framför oss, Kalles 50 års dag med spa, middagar och roligheter och må bra. Allt fix med större köksträdgård, projekt med huset att längta efter. Känner mig glad i livet och så oerhört tacksam att den Lotta jag vill vara är tillbaka. Livet är en krokig resa men nu känns det härligt.

Så här ser Pettson ut när han inte lyssnar och får tillsägelse. Typ jag hör vad du säger men vill inte lyda 🙂 sötnos.

Sol i köket och den nya runda mattan som blev toppen under köksbordet.

Jag har köpt ett fult bord som jag troligtvis ska såga av benen på och ha som odlingsbord under min växtbelysning. Det blir spännande att se hur det går, kanske får skaffa en lampa till om det inte räcker. Fröerna dyker upp på posten nu framöver och så ska jag fixa lite mer bäddar.

Ikväll ska vi kalas och jag har slagit in paket med det här fina pappret. Så snyggt!

En ny blus här har flyttat in i garderoben som jag funderar på att ha på mig. Var på Sandströms idag och letade efter rosa tröja men det var så utplockat, skulle så gärna vilja ha någon sådan här tröja. Älskar rosa på våren.

Vi skulle haft gäster i helgen men de blev sjuka så nu blir det att leta efter en vandring vi kan göra imorgon.

Ha en fin fredag

Kram Lotta

Blus här
Tröja här
Lång kofta här
Tröja här
Blus här
Prickig blus här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Fult bord och sol i ansiktet”

  1. Tack för all inspiration och pepp du ger i både med- och motgång !!!
    Du har gett mig kraft att tänka positivt trots att saker kan vara jobbiga. Sedan älskar jag din inredning, trädgård och livsstil. Kram Ann-Sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *