Fixat håret och lite tips

Innehåller annonslänkar

Min frisör ska öppna egen salong så idag har varit hos en annan frisör och fyllt i mina grå. Går ca var 6:e vecka och bor ju inte i en stor stad så priserna är lite mer okej. Mitt hår har växt så mycket och jag har riktigt tjockt hår just nu. Mitt schampoo som jag tipsat om förr är toppen. Finns här

Till ansiktet har det här serumet som ger väldigt bra fukt innan smink. Behövs mycket fukt på vintern.

Ibland för det är skönt så använder jag lite ansiktsmask, som finns här.

På kroppen använder jag mest Rituals här. Ja slut på skönhetstips för idag. Rynkorna blir inte färre med åren men det piggar upp att göra sig fin ibland.

Då var det dags att åka till frissan och jag är så glad över att ha både frisör, naglar , klädbutik, systembolag, butik, järnhandel osv nära. I vårt gamla hus hade vi mycket längre till allt.

Så då var man fin i håret igen till födelsedagen och Krakow.

Imorgon ska jag fixa naglarna i någon fin färg, tror det blir denna här. Nu blir det jobb dagen lång och så packa som jag inte kommit igång med. Det ska bli kallt så det blir att packa varma kläder. Jag ska klippa Pettson också så han blir fin så är han klar till hundvakten.

Ha en skön dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *