Fint väder

innehåller annonslänkar

Den här veckan kommer det bli fint väder så jag passar på att vara ute så mycket som går. Jag har börjat förodla och kallså, några mer tips på det kommer i eftermiddag.

Idag ska jag fortsätta med att vara ute och plocka ut lite krukor, några möbler osv som vi har under altanen. Vi har ett väldigt bra förvaringsutrymme där.

Den här ”lilla” fluffbollen har jag kammat för han fäller så otroligt mycket nu. Vinterpälsen håller på att falla av. Jag klipper hans tover hela tiden så han är väldigt fin i pälsen.

Igår efter jag tagit denna bilden ställde jag fram lite mer stolar och de stora solstolarna på flotten. Kalle och jag är mycket utomhus, äter ute osv så fort det blir vår så blir utomhus som ett rum för oss.

På eftermiddagen blev det promenad med Pettson, så galet härligt och underbart. Stronger kan jag också tipsa om har supersnygga träningskläder och färger på sina nyheter i vår, kolla in dessa HÄR

Kalle kom hem med så fina presenter som han fått av sitt gamla jobb. Ja idag börjar han nya jobbet och fick sova 1, 5 timme längre. Det ska bli spännande att få följa hans utveckling på ett nytt jobb. Han har alltid uppmuntrat mig och hjälpt mig jobbmässigt med allt och nu ser jag fram emot att stötta honom i det jag kan.

Igår provade jag också ett nytt läppstift som hade en supersnygg färg ( Magnolia). Ni får se det på läpparna framöver. Krämigt och fint till våren.

Ja det var lite från min dag och nu är det bäst att sätta fart med denna dagen. Börjar alltid med att städa för på kvällarna släpper vi allt.

Ha en skön och fin tisdag

Kram Lotta

Vårnyheter

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Fint väder”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *