Februari, jag är extra snäll mot mig själv

Innehåller annonslänkar

Idag sitter jag här en hel del men med datorn framför mig. Jag flyttar runt min dator efter humör, ja sådan är jag. Jag har en struktur men annars kan jag också vara lite rörig fast nu är det ganska mycket ordning och reda på Lotta. Jag tackar nej till mycket för att få mycket tid.

Pettson och jag har precis varit ute på en långpromenad och jag ska äta lite och fortsätta jobba här idag. Nu börjar jag jobba lite mer igen och det känns bra. Februari är annars en månad jag är extra snäll mot mig själv. Jag brukar vara lite mer låg då för jag längtar så mycket vår och trädgårdsjobb och har lite mindre energi när jag inte kan sätta fart utomhus. Är man medveten om det så tycker jag det är lite lättare, det är ok att ge sig själv lite mer klapp på huvudet, det är ok att man inte jublar varje dag när man inte ser en sol, det ok att längta osv

Jag försöker strukturera upp mina veckor och imorgon blir det bara roligheter för då ska Lotta bli ett år äldre. Det blir en bra dag och Kalle har tagit ledigt.

Kram Lotta

Vårnyheter

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *