En väldigt bra dag

Annonslänkar Åhlens

Vi kan väl köra lite mobilbilder för att variera oss lite och inte bara julpyntat hus. Jag har haft en sådan toppendag! Mår mycket bättre och det tackar jag för. Har varit och fixat mina naglar och på lite ärenden. Upptäckte att jag hade stövlar på mig till stan men det gick ju bra det med 🙂

( LV säljs även som vintage här , min väska får jag alltid frågor på. Det är en Graceful MM.)

Blev korta röda julnaglar. Gillar när de är korta då jag kan vara en skitgris ganska ofta.

Hämtade julklappar som Elin fixat till småbarnen i släkten, vi ska till Astrid Lindgrens värld också. Visst är dessa skålar här och här söta och så slickepott till här.

Nu ska jag fortsätta lata mig en stund så kommer mer julbilder imorgon igen.

Kram Lotta

logga

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *