En tur till Oskarshamn

Innehåller annonslänkar

Igår var vi och hälsade på min mans syster och sambo i Oskarshamn. De bor så fint med havsutsikt. Där uppe i tornet satt vi och åt lunch och hade det bra.

Vi besökte Liljeholmens fabriksbutik och köpte lite ljus av olika slag. Ett tips om ni är i Oskarshamn.

Vi åkte också till Hwita7 som säljer Lexington och Bruka mm som jag gillar. Ja här skulle man kunnat köpa allt men jag handlade ingenting denna gången. Kollade på nyheter däremot.

Pettson var med och skötte sig exemplariskt och det märks att han blivit stor nu. Det går bra att åka i hundburen där bak, han sover mest och det går bra att sitta i bilen en stund när vi var i affären. Sedan underlättar det ju att vara med människor som gillar hundar och gärna skulle vilja vara hundvakt osv. Det var en toppendag även för Pettson.

Den här dagen har vi inga planer. Jag ska kanske förbereda lite för min odling, vi skulle behöva åka till vårt lager och vattna alla träd som står där. Vi ska gå ett sväng med hunden osv. Det blir en skön söndag bara.

Ha det så bra

Kram Lotta

vårnyheter
Klänning HÄR
Klänning HÄR
Kjol HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”En tur till Oskarshamn”

  1. Visst är det härligt att gå i Liljeholms butiken och bara frossa i ljus ….tur man har rätt nära…undrar var Hwit7 butiken ligger är det inne i Oskarshamn ?.
    Kramar Lena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *