En sådan fin tid

Innehåller annonslänkar

Det är en sådan fin tid utomhus nu och fint väder ska det bli till helgen så jag har planerat in 4 dagar hemma. Det ska också fotas en del jobb och då är det skönt att veta att man har tid på sig. Vitsipporna håller på att titta upp här ute så snart har vi en vit matta utanför köksfönstret.

I veckan var jag hos min frisör Head Office i Kisa, hon är så duktig. Nu gör jag även naglar där på torget och kommer börja jobba lite i klädaffären så det känns som jag har det mesta jag behöver och det är nära för mig. Det finns mataffärer, apotek osv

Väska här

Ibland blir det en tur till Linköping som tex när jag ska köpa växter. Nu har jag hittat flera andra trädgårdsbutiker som ligger lika nära men Blomstertorget har jag bonus hos på alla köp så oftast åker jag dit.

Jag har satt ner en Magnolia, svartplommon, en clematis och en ros i korg. Ni frågar också ofta om namn men jag har svårt att komma ihåg sånt. Jag går på känsla, tänker färger och årstider när jag planterar. Jag känner igen växter men kommer inte ihåg och kan inte vad allt heter.

Jag njuter av kvällarna här vid sjön. Fåglarna kvittrar, vitsipporna håller på att slå ut och ljuset ger energi.

Ett litet presenttips till sommaren är Ernst nyheter, har ni sett så snygga. Dessa vaser finns i grönt här, vitt här och beigt här. En bra present och en klassiskt vas som man använder mycket. Jag har ju äntligen skaffat duk till köksbordet så det kommer bli fint. Vill ha lite mer varm , bistro känsla när jag dukar.

Då så är det dags att sätta fart igen, idag blir det keramik och träffa sonen. Vi har skaffat diskmaskin till honom och mer om det ska ni få se senare.

Ha en fin dag 🌼

Kram Lotta

Så fin klänning här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”En sådan fin tid”

  1. Hej, vad fint ditt hår blev. ❤️ Undrar lite vad du gjorde för något sådant skulle mitt slitna hår verkligen behöva också 🫣

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *