En lugnare söndag

Innehåller annonlänkar

Här är det en lugn dag för i veckan har det hänt mycket så idag är jag som bakis. Jag skulle sjungit i kyrkan idag men det hoppade jag över. Men jag är så glad för allt kul jag fått uppleva den här veckan. Livet är sannerligen fint men nu blir det lugnare dagar framöver.

Igår var vi hos svärmor och svärfar på kräftskiva med alla på den sidan. Det var så mycket gott att äta och roligt att träffa alla.

Idag latar vi oss mest. Pettson var med igår och sprang runt till alla och så idag är han också trött.

Jag sitter här och börjar fundera på julen. Jag ska nog beställa mig en julstjärna till köksfönstret, den här tycker jag är fin. Annars har jag nog det mesta i julväg.

Julklappar i år blir nog lätt och enkelt för barnen önskar sig pengar till upplevelser. Ja det kommer gå fort framöver så jag ska börja tidigt så man slipper stress.

Jag fick en sådan fin lökvas här som jag ska ta fram och börja använda. Ja ni hör ju att jag börjar längta till jul, men än är det långt kvar och jag njuter av hösten som är en sådan skön tid.

Ha en fin dag

Kram Lotta

P.s Idag är sista dagen för att använda rabattkoden hos Tuxer . Rabattkoden är oktober och ger 25% rabatt på hela sortimentet ( ordinarie pris) tom 16 oktober. Du hittar hemsidan HÄR

Väst här
Tofflor här
Tröja här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *