En grå dag

Innehåller annonslänkar

Godkväll i stugorna, det har varit en ganska grå dag här. Jag längtar verkligen till lite ljusare dagar men samtidigt är det ju skönt att få lov att sitta och lata sig lite mer på kvällarna osv. Igår när vi var ute och gick var ljuset fantastiskt, det gav ändå massa energi. Ikväll blir det en enklare middag med räkor och ägg så inte mycket att styra med. kalle kollar hockey så jag sitter här och fixar med bloggen.

I badrummet har en ny shower form flyttat in till Kalle och mig. Kul att även mannen vill ha Rituals på sin hylla i duschen. Jag tycker den här är så bra när man ska raka benen också och Kalle tycker huden inte tokar ut lika lätt. Nästa gång jag åker till stan ska fixa någon ögonbrynmascara, har ni något bra tips på det? Jag fick bra tips att ta bort sminket så nu vill jag lära mig måla ögonbrynen.

Ha en fortsatt bra kväll

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”En grå dag”

  1. Det är helt klart en övnings sak tycker jag. Jag tycker Anastasias brynvax och Kicks egen brynpensel med uppklippta strån är bäst. Bara lite produkt på penseln och arbeta i strånas växt riktning. Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *