En dag på stan

Innehåller annonslänkar

Jag hade förberett ett inlägg till er på morgonen men det blev inte publicerat så de bilderna får vi ta en annan dag. Jag har varit med min syster till stan så hon fick handla lite kläder och skor. Det blev en rolig dag för både henne och mig. Glad att jag kan hjälpa till. Hon inte kan gå så bra och behöver hjälp när hon ska göra ärenden.

På vägen hem stannade jag och köpte lite hundben, en leksak till Pettson och så köpte jag blommor som jag delade upp i 3 buketter och en av dem står på fönsterbrädet i sovrummet.

Ni ville även se vad min syster köpte och det var lite olika saker men en jacka här och skor här blev det och lite annat och så hann vi även med optikern. Jag handlade inga kläder.

Nu ska Kalle och jag laga mat. Det blir kebabkyckling och sallad ikväll.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *