En bukett i julklapp

Reklam FLORIFY

Sitter du och funderar på vad du ska ge någon släkting eller vän i julklapp? Då ska du få ett tips från mig som uppskattas mycket.

En bukett blommor från Florify blir en perfekt julklapp till någon som du vill uppvakta lite extra. Jag tycker bäst om att Florify när jag skickar blombud för då gynnar jag blomsterhandlarens egen blomsterförmedling.

Hos Florify tycker jag bäst om att använda mig av Floristen designar . Då skriver man in summan som vill handla för och så kan man skriva vad man vill ha i buketten eller om det är någon speciell krukväxt osv

Eller så låter man floristen designa din bukett själv och de blir alltid så bra. Du hittar floristen designar HÄR

Florify har även en egen julsida HÄR . Du fyller i ditt val, leveransdag och mottagare den du ska ge buketten eller julgruppen till, skickar och betalar. Sedan har du gjort någon annan väldigt glad.

Ha en fin helg

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *