Droppbevattning i odlingslådorna

Innehåller annonslänkar

Jag har en skön dag idag även om det är att plocka, tvätta, städa osv. Igår fota jag tre jobb och var inte hemma så mycket så idag behövde jag lite tid att landa igen. Jag ska ut och gå med min bästis på eftermiddagen och så kören ikväll.

Jag har varit ute och grävt ner droppbevattningen i de stora odlingslådorna så de är på plats och så jag kan börja så lite. Jag har också satt om gurka och paprika i större krukor.

Jag önskar att jag hade tiden att bara vara ute och fixa i trädgården varje dag men så är ju inte livet. Man har ju alltid en massa jobb och så ärenden osv som ska fixas.

Bilderna är lite från veckan. Det är så roligt att Kalle börjat baka bröd. Jag tar med varsin limpa till barnen då och då. Jag är glad att vi har mindre hus och mindre trädgård för detta är fullt tillräckligt om man inte vill jobba ihjäl sig. Vi jobbar hela tiden på att hitta balans för att kunna vara hemma och pyssla med sånt vi tycker om.

Sevetter här

Nu ska det bli lite lunch för mig här hemma innan jag ska ut på en långpromenad.

Idag tipsar jag om Lindex snygga nyheter linne här, stickad kjol här, klänning här och här

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Droppbevattning i odlingslådorna”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *