Det finns inga perfekta familjer

Innehåller annonslänkar

Hej mina fina bloggläsare, igår hade jag en bra dag och var ute och åt lite mat på ett lokalt ställe så det blev aldrig några blogginlägg och nu är barnen här så jag ska njuta av deras samtal och deras närvaro hela dagen och imorgon med.

Vi ska äta lunch tillsammans, ut och gå och ikväll ska vi ut och äta. Det ska bli så trevligt och mysigt och jag är så glad att de vill komma hem och tycker om att vi är tillsammans och vill fira att sin mamma fyllt år.

De här små blir ju så glada när ”barnen” kommer hem också och de förgyller ju mycket för oss alla. Att ha djur är ju som att starta om med småbarn.

En av de bästa sakerna med familj är ju att man kan vara precis som man är, vi gråter ihop, vi skrattar ihop, vi skojar, pratar framtid och har det bra och nu när barnen bor i samma hus kan de åka hit tillsammans. Herregud vad mycket man gått igenom. Det ska gudarna veta att det finns inga perfekta familjer, inte vad jag vet.

Man få släcka bränder, ge massa kärlek, bromsa dem och ge dem mod att gasa osv Men det viktigaste är att vi kan prata, dela saker och ge varandra stöd. Mina barn känner mig utan och innan och varit enormt stöd när jag inte mått bra osv. Vi har kontakt dagligen genom Messenger, videosamtal och meddelande osv

Så nu ska jag ta hand om den här helgen, plocka ordning lite här och duscha så ska vi ha en fin ,fin dag. Jag ska försöka knipsa några kort på oss också 🙂

Kram Lotta

Vårnyheter
Blus HÄR
Väst HÄR
Sko HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Det finns inga perfekta familjer”

  1. Hej! Vad heter de fina vita krukorna du har i fönstret? Har precis glömt och vet inte om de finns kvar att köpa. Kram

  2. Så fint att kunna umgås med barnen när de är vuxna. Jag gör ju det med mina föräldrar så det är ju inget konstigt att göra det men känslan när man själv är föräldern. Det måste vara fint.

    1. Ja nu blir det på ett annat sätt. Väldigt mysigt det också och så får man även tid till sina egna intressen osv. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *