Det är så det är att leva med mig

Säg hej till min skitiga spegel 🙂 Jag jobbar som sagt hela veckan i affären, tog en dag till så nu ska jag för första gången på flera år jobba måndag till fredag men sedan är det semester i 3 veckor, ja nästan 4 kan man säga för den 4 veckan är det bara två dagar. Sedan har ju Kalle och jag en vecka i september. De andra veckorna sedan framöver kommer det vara som vanligt att jag bara hoppar in då och då. I helgen väntar roligheter men det tar vi senare.

Jag är så otroligt tacksam för den här kombinationen med jobb. Att ha er som jag värdesätter så högt och få träffar kunder och arbetskamrater. Om det är sol ikväll ska jag fota lite nya bilder till er med kameran. Jag skulle vilja plocka lite blåbär också.

Byxor här och topp här

Gröna möbler här

Flottehuset som kommer idag som skulle heta sjöboden får nog heta sjöstugan istället 😊 Det är så det är att leva med mig. hejsan hoppsan hela tiden och jag tycker nog Kalle är numera sådan också. Jag har precis varit ute och fått mina två vattenslangar, köpte när de hade att man fick 2 betala för en. Ellos har visst inte fått den gröna än. De ska vi bygga en stolpe till framöver och så ställa min kotte i keramik. I september börjar jag på keramiken igen. Det blir roligt. Drömmen är ju att i framtiden ha ett garage där man kan dreja, men det är som sagt bara en dröm.

Ha en fin dag 🌺

Kram Lotta

Snygga solglasögon här, här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *