Den ska heta sjöboden

Inatt har jag sovit som en stock så nu är jag peppad på att åka till mitt älskade jobb på Sandströms 4 dagar denna veckan. Veckan efter är det semester igen, tjohooo. Är inte livet underbart när man får lite av allt. På jobbet har rean satt igång så det är nog den som jag kommer pyssla med idag.

Imorgon kommer flottehuset som jag kallat den men nu ska vi döpa huset så vi vet vad vi pratar om. Bastun är ju själva rummet man bastar i men hela huset där man sitter och myser ska heta Sjöboden. Sjöboden tycker jag låter fint och jag har alltid drömt om att ha ett hus vid vatten. Sjöboden kommer också ha en motor så man kan åka ut med den på sjön. Så bastun säger man om själva bastun där man bastar och Sjöboden blir det när vi ska fixa lite skyltar mm

Lyktan vet jag inte om jag visat här men den har jag köpt till det huset. Lyktan här, underlägg för glas här och en handduk här. Det ska såklart långt kvar tills vi ska inreda men då kan man passa på att börja spara. Det kommer vara marint tema, med bruna inslag av trä och korg. Jag vill blanda upp med loppis. Väggarna inne i sjöboden tänker jag ljus grå. Vi har en hel del som jag lagt undan som vi köpte till båten.

Nu ska jag fixa lite här innan jobb 💕

Tips! Alla ni som ska till Liseberg och ska köpa åkpass, har ni sett att det är upp till 31% rabatt HÄR , toppen ju.

Ha en fin dag 🥰 tack för alla fina kommentarer om festen, det ska jag leva på länge.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *