Bruna och beiga toner

innehåller annonslänkar

Påslakan rutigt här, blommig kudde här, rutigt påslakan här

matta här, beige påslakan här, servetter här

Jag har kollat in inredningen inför hösten och det är många bruna och beiga toner och det gillar jag, men sedan gör man såklart som man vill. Jag ska börja pyssla lite här hemma och byta ut några kuddar osv sedan tycker jag om att en fin höstväxt vid entrén, det ser trevligt ut. Jag brukar tvätta i ordning alla ljusstakar så de är fräscha från stearin.

Ibland räcker det att ha en fin servett till middagen eller bara ta in något från naturen och sätta i en vas på bordet för att få den där trisamma känslan. Jag trivs bättre när jag har blommor och fina växter omkring mig.

Ljustake hög här, ljustake låg här, brun duk här

Vas här, beige påslakan här, ljuslykta här

Jag tar fram och flyttar bort saker. Plockar om lite på bänkar osv så känns det som sakerna känns som nya igen. Det går ju hitta så mycket fint på loppis också.

Nu har Kalle , jag och Pettson varit ute och gått i skogen 1.5 timme så det ska fixas lite mat här.

Ha det fint

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *