Blommor + kärlek = sant

Reklam FLORIFY

På måndag är det alla hjärtans dag 💞och kärlek firas gärna genom att skicka och ge en bukett blommor till någon du älskar. Jag älskar blommor och buketter och rekommenderar alla att skicka blomsterbud från Florify.

Jag har fått blomsterbud ganska många gånger genom åren och jag blir lika glad varje gång. Kärlek och blommor kan man inte få för mycket av.

I den här buketten har vi blandat olika färger men vill man bara ha rosor har Florify gjort många olika förslag på sin hemsida. Du kan också önska Floristen designar som jag gör och önska vad du vill ha i buketten.

Om du vill skicka KÄRLEK genom FLORIFY så kika in HÄR

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Blommor + kärlek = sant”

  1. Min man och jag firade alltid Alla Hjärtans Dag ända sen 1964, då vi var 17 och 20 år. Tyvärr så gick min man bort hösten 2020, men på måndag tänker jag på
    Vår Dag.
    Monica 74 år i Helsingborg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *