Blir en fin dag

Kalle sitter på övervåningen och jobbar och ska sluta lunch idag. Jag har varit ute och plockat smultron till frukosten och så dukat upp lite på nya altanen. De där små stunderna som ger fina minnen i slutändan. Det är lite kallt ute men bara ta på sig tröjan.

Jag städade ju för några dagar sedan och det är fortfarande skaplig ordning här inne.

Den här ska med till Kroatien

Jag ska hoppa i duschen när jag skrivet klart till er för i eftermiddag ska vi åka och äta lunch tillsammans, vi ska ta med oss släpet och uträtta ärenden tillsammans och hunden ska till Elin och Karl.

Porslin här

Porslin här

Sedan ska vi köpa mat och grilla hos Elin och Karl ikväll och kanske att Philip kommer också men har har så mycket annat för sig. Små stunder med familjen som jag sätter värde på. Imorgon blir det jobb några timmar för mig sedan vet jag inte vad jag ska hitta på för Kalle ska på fest. Troligtvis tar jag med Pettson på någon liten utflykt och ut och går på lite picknick eller så är jag bara hemma och vilar. Det beror på dagsformen.

Ha nu en toppenfin dag så ska jag fortsätta här och bli klar

Ha en superfin helg 🌺

Fina brickor till sommarfikat här , här och här för bara 29 kr och så denna på rea här

Kram Lotta

Sommarnyheter här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *