Beställa dörrar

Innehåller annonslänkar

Nu är det dags att fortsätta göra detta lilla huset lite finare med nya dörrar. Idag ska jag till Åvalla snickeri och beställa en ny ytterdörr och en ny altandörr med fönster i. Den här dörren kommer sitta på flotten sedan har vi tänkt, som dörr in till omklädningsrummet.

På sikt sätter vi in fönster i entrén men det får bli den dagen vi har byggt badrum. I år blir det rabatter , stenläggning och ny dörr och det kommer göra stor skillnad på den här entrén.

(Efter denna bild tagits har huset målats ljusröd och jag har satt ner träd, gjort rabatt och dragit el för utomhusbelysning)

Idag är det också Kalles födelsedag som vi ska fira lite mer ikväll och med paket med keps och t-shirt och sedan får han köpa sig ett par sneakers från mig. Han gillar klä sig fint men han handlar sällan saker till sig själv. När Kalle var ung fick han alltid en dag på stan med sin mamma, det kan han ju önska sig av mig annars. Det är ju lite roligt med paket ,men att göra saker är ju ännu roligare och vi firade ju på hotell i helgen.

Då tar vi sats och kommer igång med denna dagen. Återkommer lite senare.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *