besök och städning

Innehåller annonslänkar

Jag har städat lite här idag. Jag är inte så bra på det eller bra och bra men jag tycker det är ganska tråkigt. Jag tror inte jag ser allt skit som jag gjorde förr. Jag försöker att ha ordning på våra grejer så det går fort men pedantisk är jag inte. Vår ugn tex måste jag ta tag i någon dag.

Men nu väntar jag snart besök och vi kommer ha det så mysigt med bad, god mat och en massa prat.

Jag är sugen på lite blommor på bordet för det tycker jag om så jag ska nog åka och köpa mig en bukett.

Nu ropar Kalle att vi ska äta lunch så det är bäst jag slutar.

Ha en skön dag

Kram Lotta

Klänning här
Klänning här
Tröja här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”besök och städning”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *