Bänkdiskmaskin

Reklam BOB

Philip har flyttat till en hyreslägenhet där det inte finns diskmaskin och ingen möjlighet att sätta in en maskin heller. När jag fick frågan att visa upp en Bob diskmaskin så blev det helt perfekt för Philip att testa den i sin lägenhet.

På Bob bänkdiskmaskin kan man nämligen fylla på vatten i tanken och sedan tömma vattnet i vasken, man behöver inte koppla den till kranen även om det går också.

Diskmaskinen har 5 olika program och det programmet Philip har använt mest är på 20 minuter och kräver 3 liter vatten i tanken. Maskinen väger bara 10 kg och är till 85% gjord på återvunnit plats.

Den diskar väldigt rent och glasen blir skinande, man kan köpa till casett med diskmedel annars går det bra att använda vanlig disktablett. På en tablett går det bra att köra två tvättar.

Den rymmer 6 tallrikar, 6 st glas och lite bestick och funkar fint för en kille som flyttat hemifrån. Man kopplar upp den mot wifi och så spelar den en liten melodi när den är klar. Bob finns i många olika färger och hemma hos Philip blev den är en svart.

Ja efter några dagar kom detta meddelande så en mycket nöjd son som inte tycker det är så roligt att handdiska.

Du hittar all information om Bob på den HÄR sidan och det är också sidan där den säljs. Kan varmt rekommenderas dessutom är den väldigt snygg design.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *