Att styra upp ett kalas

Innehåller annonslänkar

Jag trodde aldrig jag skulle komma till den känslan igen att vilja ha kalas/ fest men om två veckor är det dags. Musiken är ordnad och nu ska jag ordna resten. Jag har som sagt gott om tid på mig och jag ska börja idag med att köpa dricka, kolla om vi kan hyra möbler och har tagit fram dukar, skrivet till alla och delar ut lite uppdrag. Vi är ju som sagt lediga nästa vecka så det ska nog gå bra och en sommarfest med olika sorters dukar, papptallrikar, mycket musik och sång. Det ska kännas glatt och roligt och enkelt.

Jag ska bara ha släktingar och de närmsta så det känns riktigt bra. Personligen har jag haft svårt med fester sista åren med mycket folk. Men nu är det bara kända personer för mig och vi ska vara utomhus så jag hoppas vi får fint väder, men det blir som det blir. Jag är glad att alla våra föräldrar och svärföräldrar på olika håll kan komma, för Elin och jag har festen ihop 50+25

Nu ska jag iväg och kolla, har en firma som ska ha sådana här bord. Hade varit roligt att få upp min ljusslinga över spabadet och lampor över borden. Vi har en elektriker som ska komma hit och hjälpa oss. När vi flyttade hit så köpte jag 16 av allt så glas finns det. Har så många fina dukar som jag köpt här som ska läggas på bord. Nu har jag lite att diska och stryka 🙂

Ha det gott 🥰

Kram Lotta

Så många fina nyheter här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *