Att känna flow

Innehåller annonslänkar

Jag har haft en sådan härlig dag med keramikkurs och långpromenad med Pettson. Jag hinner inte så mycket om dagarna men det får vara så nu. Jag planerar upp lite saker och så mycket hål där emellan annars orkar inte min hjärna. Just nu har jag ett flow i mitt liv och mår så bra. Jag har fått rätt hjälp av sjukvården också så det är jag väldigt tacksam över.

Idag får ni en liten titt in i vårt lilla badrum. Ja inget är ändrat där inne men det har allt vi behöver. Den här krukan hade jag som inspiration idag på keramiken när jag gjorde en liten hyacintkruka. Jag ska visa er mina alster när jag är klar.

Rituals här
Handdukar här, morgonrockar här

När jag skriver till er har jag min son på videochatten , så jag ska fortsätta prata lite honom innan det är dags att sova igen.

Ha en fin kväll

Kram Lotta

Klänning här
Tröja här
Tröja här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *