Att ha det väldigt bra

innehåller annonslänkar

När jag flyttade hit till stugan så hade jag nått några av mina mål som att köpa ett fritidshus vid vatten, jag hade jobbat med att fota reportage, jobba med bloggen, köpt båt, hund osv och så en massa annat som jag drömt om. Det var nog första gången i livet som jag jag inte hade så många mål och drömmar som jag ville uppnå. Det kändes lite tomt och konstigt där ett tag. Jag är så van att alltid vara på väg framåt. Jag har tyckt om att prova nya saker, utvecklas och vara nyfiken.

Men sedan började jag med kören och keramiken och vi började ut och gå mer, åka båt osv Nu har vi hittat nya rutiner och ett annat liv som ger oss väldigt mycket glädje. Jag har varit van att livet rullar väldigt fort de sista åren till att det nu när det går mer långsamt.

Men dagarna går så fort ändå nu. Det finns ju alltid saker man vill göra och saker man vill hitta på. Kalendern fylls fort på med saker och har man lucka så kan man alltid pyssla hemma eller träffa någon.

Det tar lite tid när man flyttat innan man känner sig hemma både i sin nya bygd och i sitt hus. Detta är hemma nu. Att bo här vid sjön ger mycket energi och glädje och jag är fortfarande så glad över att vi tog tag i allt så vi kan ha det här livet nu.

Nu ska jag ta tag i dagen här och fixa med ett jobb och sedan beställa lite nya nagellack , ni har tipsat om dessa här .

Ha en toppenfin dag

Kram Lotta

Årets julkalendrar hittar du här och här

Kaffekalender här
Tekalender här
Rituals julkalender här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *