48 år

Innehåller annonslänkar

Kalle tog ledigt idag för att vi tillsammans skulle fira min födelsedag. Jag älskar ju spa så vi åkte tillbaka till Warmbadhuset i Västervik för dagspa. Nära och bra och så fint där.

Jag fick också fina blommor när jag vaknade. Så roligt att få blommor och inte köpa dem själv 😊

Först blev det lunch på Slottsholmen som jag tycker så mycket om och hit ska vi tillbaka i helgen när vi ska fira med barnen.

Sedan tog vi våra väskor och klev över gatan till andra sidan där spat ligger.

Det var så skönt med värme och bad för mina axlar som har frozen shoulder. Skulle behöva något sånt här bad lite oftare känner jag.

Nu har vi ätit vaniljsemla, tagit ett glas bubbel och ska äta lite plockmat. En väldigt bra och härlig födelsedag och väldigt glad att få äran att bli äldre. Man får verkligen vara glad över att få fylla år och få vara med. Tack för alla era grattis idag på instagram, facebook osv.

Kram Lotta

Min baddräkt är gammal men finns här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”48 år”

 1. Gratulerer med dagen, som virker å være toppen bra.
  Jeg feirer også i dag, og er glad for hvert år jeg får.
  Klem. ❤️

 2. Varmt grattis på din födelsedag som du fått fira tillsammans med din man! Håller med dig om känslan av tacksamhet för ”varje år man får fylla och fira”. Ha ett mysigt fortsatt firande!
  Kram💐🎂🎁

 3. Stort grattis till dig Lotta, och det ser verkligen underbart ut på er lilla spa-tur. Och visst är det så, att man ödmjukt tackar för varje födelsedag och glädjs åt allt man har. Jag känner igen mig i den känslan.
  Idag ska jag se framemot en gofika med dottern som flyttat precis.
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *