Det är så mycket som inte är så viktigt längre

Det är så mycket som inte är så viktigt längre. Som hjärnan har anpassat sig efter situationen som är nu. Jag mår bra, jag har det bra men tänker på ett annat sätt. Det är väldigt mycket som inte är så skitnoga. Som kan vänta liksom. Gamla Lotta tyckte inte om att vänta. Hon tänkte en tanke och sedan skedde det som hon tänkte, men så tänker jag inte längre. Jag vill inte göra allt jag tänker.

Min hjärna och kropp har en helt annan rytm nu, det är inte så bråttom. Det enda som är viktigt för mig är hälsan och människorna, sedan kommer allt det där andra. Varje dag när jag vaknar så planerar jag, tänker jag och jobbar jag utifrån hur jag ska må bra på bästa sätt. Jag läste att det tar lika lång tid att bli av med en utmattning som när man var i stressen. Det betyder i så fall ca 6 år och jag har 4 år kvar att bli frisk på. 4 år är mycket tid, mycket tid att vårda och ge sig själv den där snällheten som jag behöver.
Mitt liv är så mycket mindre prestation nu, så mycket mindre att upprätthålla, underhålla osv Ja och så mycket som inte är viktigt längre, som att tex trimma gräset , dra ogräs perfekt överallt. Känns oviktigt, eller som att städa för mycket, känns oviktigt. Det finns helt enkelt så mycket annat som känns viktigare.
Så min tid och det jag gör planeras efter det. Inte pressa, inte stressa, inte kasta mig in i saker som jag inte orkar upprätthålla. Jag har det bra, nästa vecka ingenting bokat för att fylla på med mer spontant. Jag älskar det.
Nu har jag planerat maten till tjejmiddagen och ska åka och handla
Ha en fin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *