Upptagning av båten

Annonslänkar Ellos
 
Lördag och det ska bli utedag för Kalle och mig , vi ska fixa klart utomhus med belysningen, sista plankan på flotten, rensa stuprör, gräva om ett träd osv 
 
Igår fick i alla fall upp båten på sin vinterförvaring. Det var skönt att ha det gjort. Detta är årets bästa inköp och investering för framtiden. Älskar att vi ska ha båtliv varje sommar framöver. Vi kommer lägga många tusenlappar på det men vi tycker det är så värt det. Att ha som en sommarstuga nära vårt hus ger en enorm frihet att bara kunna åka ut på vatten som vi älskar och i naturen. Årets bästa kvällar var där ute på öarna. 
 
 
 
Nu ska den stå i ett varmgarage inte så långt från båtplasten. Det har ordnat sig så bra för oss, så tacksam för det. Vi har tvättat och fixat och ska sätta på kapellet osv så får vi vänta till nästa år innan det är dags igen. Längtar redan!
 
 
 
Nu blir det som sagt utedag. Vi har en liten lista och ska till affären och köpa lite grejer som vi saknar. Vi har ju bara en bod här så vi samlar inte på oss material utan åker och köper lite när vi behöver. 
 
 

För er som frågat om min stickade klänning, nu finns den i lager igen HÄR, den är inte stickig utan superskön på alla sätt och så härlig höst och vinterklänning.

 
Ha en toppenfin dag
 
Kram Lotta 
 
 
 
Höstnyheter
 
Tröja HÄR , Tröja HÄR och Mysklänning HÄR 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Upptagning av båten”

 1. Så härligt att du verkar må bättre !
  Var hittar jag den fina vita fruktskålen ,superfin ?
  Må gott och fortsätt att ta hand om dig i din egen takt =)

  Med vänlig hälsning,
  Kicki

  En trogen följare !

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *