Rehab för frozen shoulder

Annonslänkar Ellos och Hickarp
 
Jag har varit på rehab idag och tränat, jag kommer göra det varje vecka nu och så köra lite själv hemma men inte massa tunga vikter osv. Så crosstrainer också 2 km, så äntligen igång kan man säga. Kommer nog vilja fortsätta på gym sedan efter detta men på nämre håll.
 
 
 
 
Har också kört ansiktsmask och Hickarp är toppenbra. Kan verkligen rekommendera. Masken finns HÄR .
 
 
Den HÄR krämen är också väldigt skön dagcreme. De har kommit fler produkter nu i serum HÄR som jag gärna skulle vilja testa. Hejar på Wilmas och hennes bror som utvecklat detta och följt dem sedan de började med Youtube.
 
 
 
När jag kom hem blev det lunch på trappen. Kalle gjorde köttgryta igår som jag åt idag också. 
 
 
 
I stora ektunnan på bryggan satte jag en blå kinesisk en och så två nya myrten till köket. Hittade på halva priset på Blomstertorget. 
 
 
 

Nu ska jag sitta på ändan för nu är även undervåningen städad. Kalle och jag ska äta något lätt ikväll med räkor och ägg. De kanske blir en kopp te för jag fryser lite. Jag har inga svettningar längre och min mens har kommit tillbaka så ingen klimakterie än då som jag trodde för ett tag sedan.

 
Ha en superskön kväll
 
Kram Lotta 
 
 
 
Höstnytt
 
Sko HÄR , halsduk HÄR, jacka HÄR 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *