Plockat och städat

Annonslänkar Ellos , Mio 
 
Idag har jag bara tagit dagen som den kommer. Jag har plockat och städat och gått i pyjamas hela dagen. Det har varit så skönt och det har regnat hela dagen så det har passat bra. Vi har bott här på heltid nu i 5 månader och jag har inte orkat ta tag i alla saker som vi packat undan. Idag har jag röjt lite igen men inte så att det varit tungt, mest mysigt. 
 
 
Jag har tagit fram julpapper och etiketter och konstaterat att jag inget behöver köpa. Har två lådor till med snören osv .
 
 
 
Kaffe har det blivit, jag kör havremjölk nu….så gott. Cappuccino i kaffemaskinen eller macchiato…mmmm
 
 
 

Å här ser ni inte stöket men jag har bäddat rent i båda sängarna, plckat ordning på undervåningen och tagit fram saker som jag sorterat. Linnelakanen HÄR är så supersköna men de fick bli i gästsängen. Pettson har varit trött och sovit hela dagen, fast långpromenad i skogen har vi haft. 

 
Hoppas du har en fin dag
 
Kram Lotta 
 
 
 
Höstnyheter 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *