När saker och ting ordnar sig

Annonslänkar Ellos 
 
 
Idag fick min son ett förstahandskontrakt på en lägenhet, tjohooo så skönt. Han ska flytta in i samma lägenhetshus som min dotter och pojkvännen. Det blir ju perfekt när vi ska hälsa på att ha dem i samma hus och i samma stad. Philip och hans tjej gick ifrån varandra för ett tag sedan och Philip har hyrt i andra hand men nu ordnar sig det. Nära jobb för honom och kompisar och allt annat som lockar i stan.
 
När nya saker händer är det så lätt att man börjar oroa sig men jag tycker ändå att man lärt sig med åren att saker och ting faller på plats. Jag försöker att inte oroa mig och skrämma upp mig i onödan. Om barnen mår dåligt däremot då är det väldigt svårt att inte må dåligt själv. 
 
 
*********
vas här 
 
 
 

Idag är det 4 år sedan Elin slutade med sin cancerbehandling, nästa år blir hon friskförklarad. Då ska vi fira stort!

 
Nu ska det bli promenad igen, får bli pannlampa på. Jag behöver komma ut en sväng. Idag har jag varit lite trött. Var på en supermysig middag igår och sedan sonen här så idag har jag fått sova en stund och varit lite trött. Jag har lärt mig det nu att det är så ibland och det är helt ok. 
 
Ha en fin kväll
 
Kram Lotta 
 
 
Höstnyheter
 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”När saker och ting ordnar sig”

  1. Härligt att det ordnade sig med lägenhet för sonen, kul att syskonen får bo nära varann.
    Jag har lite svårt att kommentera hos fig men skickar ett PM om det. Kram Milla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *