Landeryds golfklubb och rehab

Annonslänkar Ellos
 
Under min utmattning så har jag inte tränat mer än promenader. Jag fick lägga ner det då jag inte orkade hålla allt uppe. Sedan kom flytten med allt bärande och körande så då orkade jag inte mer och efter det fick jag frusen axel och haft väldigt ont men nu är det dags att börja med styrka igen. 
 
 

När jag flyttade hit till stugan så tänkte jag att OM jag skulle bli rastlös eller känna mig ensam så så skulle jag börja med något nytt. Nu har jag inte kommit dit och troligtvis aldrig kommer komma heller, för min utmattning och det liv jag lever nu för att må bra kräver så mycket mindre input. Jag blir lycklig och mår bra av att mest få gå hemma, åtminstone än så länge. Jag är nästan aldrig rastlös längre men jag saknar endorfiner som jag fick av att springa. 

 
 
Men när jag fick frozen shoulder så började hos en fysioterapeut på Landerydskliniken. Det har varit väldigt bra för mig och ett steg i att bli frisk. Att åka dit och få rehab och idag massage och att få hjälp har betytt mycket för mig. 
 
 
Nästa gång ska jag börja träna på gymmet också och jag längtar efter att komma igång, att bli den Lotta som känner sig stark. Jag kommer lägga mycket tid på att bli frisk och stark och det ska jag göra länge. Så nu fortsätter jag med rehab gymträning och massage i några månader. 
 
 
 
Jag träffade också Elin och åt lunch och när jag kom hem blev det promenad med hunden och så sova en stund. Ikväll ska jag jobba lite och så bli färdig med mina blomlådor för nu har jag köpt fina blommor som ska i.
 
Kram Lotta 
 
 
Min väst är från Vero Moda men slut hos Ellos, men en liknande med ärmar finns här 
 
Höstfint
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Landeryds golfklubb och rehab”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *