Fylla i benan

Annonslänkar Lyko
 
Mitt hår är väldigt tjockt å fint nu för tiden, varför ska jag berätta senare. Men de gråa håren blir ju inte mindre för det. Än så länge går jag till frisören och fixar mitt hår men om jag drar lite på det så köper jag hem denna spray som jag kan lägga lite i benan tex. 
 
 

Väldigt bra om du frågar mig och så ser håret som nyfärgat ut .Jag använder ljusbrun och den hittar du HÄR . Ja det var en liten ”lifesaver” i mitt skåp.  Tips till er också. 

 
Nu står Pettson här och gnäller och tycker vi ska gå förmiddagspromenad så det ska det bli, ska bara ta mig ur pyjamasen 😉.  Min son är här och hemma efter sin lilla operation på tån så jag ska umgås med honom idag
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *