Våran nya båt

Det här är vår nya båt som kommer i början på maj. Å det ska bli så roligt att fixa med den och Kalle och jag är så lyckliga att få förverkliga en dröm som vi haft. Jag älskar sjölivet lika mycket som honom, men stugan var ju mer min dröm från början och Kalle ville ha en båt.
Nu när huset är sålt får vi den tiden och ekonomin att förverkliga det och vi längtar! Jag försöker städa och rensa så mycket som går här hemma för jag vet att när maj kommer så vill inte Kalle vara hemma på helgerna och städa om det är fint väder. Det finns inget krav på förarintyg för denna, men vi ska anmäla oss till varsin kurs nu. Kalle har ju vana med sjölivet, kan läsa sjökort osv  och varit ute på havet mycket, men jag måste ju också kunna köra den här om något skulle hända.

Nu är det massa inköp som ska göras och mycket saker kan vi ta hemifrån i flytten. Har ni några bra tips så skriv gärna det. Vi kommer att köra i sjösystemet Åsunden, Järnlunden i Östergötland,  Kinda kanal och Göta kanal om vill eller ut till havet osv Vi kommer kunna åka kunna åka ut efter jobbet en kväll om vi har lust. Båten är vald utifrån de köregenskaper Kalle vill ha, att vi ska kunna sova i den och att vi ska kunna ta med hela vår familj ut, att det finns ett litet kök och toalett osv . Jag som älskar vara utomhus ser fram emot att kunna ta med vänner ut på båten och umgås på en ö , istället för att sitta hemma runt ett köksbord.

Ja nu ska här köpas både lite praktiska och snygga saker , har gett Kalle ett snyggt melaminporslin med båttema i födelsedagspresent som jag kan visa senare
Ha det så bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Våran nya båt”

  1. Hej, grattis till båtköpet. Härligt att ni kommer få njuta av båtlivet framöver – att vara på sjön är verkligen lisa för själen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *