Lägger min tid där jag vill vara
Annonslänkar Ellos 
 
 
Ni tycker om när jag är med på bild, de inläggen har nästan alltid mest besökare. Om jag skitig i trädgården eller fin har ingen betydelse men man tycker om att se människan bakom bloggen. Som hon är. Det är fint tycker jag. 
 
Igår var jag borta och mest tog hand om min axel. Jag är inne i stadie 2 nu med frozen shoulder. Jag är glad för det, fast jag inte kan lyfta min arm så högt. För värken är bättre nu. Jag har haft himla ont på nätterna några månader och nu är det bättre igen så jag får sova. Jag berättade inget om detta under flytten för jag ville inte höra vad andra tycker eller ha råd. Visste bara att flytten var tvungen att bli klar så det blev helt klart en överbelastning, men värt det. 
 
 
 
 
 
Ni önskar se mer outfit här, när jag visar vad jag har på mig. Nu klär jag inte upp mig varje dag men ganska ofta. Försöker att göra ordning mig lite mer nu när jag är piggare. Igår tog jag på mig min älsklingsväst, var ju så kallt på morgonen men plockade också med mig min favoritmodell av tröja. Tur var väl det för det blev så varmt. Min blus och mina byxor är köpta på Sandströms men jag hittar inte dem där så jag tipsar om denna sida HÄR med kläder från Object, märket i blusen är Object . Ja allt jag köper finns inte att länka till, men det finns säkert liknande. Jag brukar försöka tipsa om liknande om jag inte hittar.
 
 
 
Jag har fortfarande jobbigt med att skriva vart jag åker och var jag befinner mig. Vill inte bli igenkänd, men det blir jag ändå hela tiden. När jag var som sjukast ville jag typ bo i en grotta och att ingen skulle titta på mig. Hade enormt stort behov av att få  vara ifred. Men det är mycket bättre nu men jag tycker fortfarande om att inte berätta allt. Mer att berätta när jag kommit hem. Så blev det efter Elins cancer, man blev sjuk inombords ville vara för sig själv men jobbar mig tillbaka.
 
 
 
Men sedan är jag i grunden en social person, en person som älskar prata med människor och har lätt socialt att umgås med de flesta men har också min introverta sida med massa behov av att vara själv. Jag har blivit snällare mot mig själv. Låter mig vara som jag är. Kanske har det med åldern att göra eller att jag satt ner foten och bestämt mig för att inte hålla på att göra mig till när jag inte vill.
 
Jag gillar inte stora fester , jag gillar inte vara uppe sent eller vara borta sent eller umgås runt ett bord med människor som jag inte känner, gillar inte att gå och småprata med med folk jag inte känner. Min energi räcker inte för allt det, så jag rör mig smart när jag borta. Jag kastar mig inte in samtal när jag är borta och lägger min tid där jag vill vara. Jag har ändrat mig för att orka och gör val som jag gillar nu. Pratar och umgås med människor som jag redan känner och de är många. 
 
 
 
 
Igår tog jag en lunch med Elin och Jakob på Landeryds golfklubb, älskar luncha och träffa mina ungar. Den glädjen är tillbaka igen. Kan sitta i timmar och prata och bara ha det bra om den är på dagen. Nästa vecka ska jag iväg för min arm igen, då ska vi ses igen. 
 
Nu lättar dimman på sjön, första kaffet är uppdrucket och jag ska tag i dagen.
 
Ta hand om er fina bloggläsare
 
Kram Lotta 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Kristin Svensson

Hej, vill tipsa om oljemassage för frusen skuldra. Har själv haft det 2ggr och vet vilken fruktansvärd smärta det innebär. Blev så mycket bättre efter tre besök , trots att jag grät av smärta under behandlingen, fick även övningar med mig hem. Lycka till !

Svar: Å kanske skulle våga mig på att boka en sådan massage framöver, har varit rädd att axeln ska bli värre. Kram Lotta
Fyra årstider

2021-09-15 // 16:32:50
Marie

Helt rätt. Man behöver inte o skall inte berätta allt vad som händer i sitt privata liv.
Man behöver inte skriva om vad som varit heller (sjukdomar tex..) Det är negativt och inte kul för någon.
Se framåt koppla av och ta varje dag som den kommer så blir allt OK.
Ha en jättefin dag.

Svar: Vissa saker är för privata så mycket stannar inom familjen såklart. Kram Lotta
Fyra årstider

2021-09-15 // 18:03:52
Anneli

Klockrent! Lägg din energi där du vill vara. Jag är precis som du , har varit enormt social men vill nu bara vara bland de närmaste eller helt ensam. Jag tycker att du verkar vara väldigt bra på att göra prioriteringar i ditt liv. Härligt! Ha en riktigt fin dag!

Varm kram,

Anneli

Svar: Tack för du hejar på mig. Så skönt att anpassa livet som man har det nu, allt blir så mycket enklare då : Kram Lotta
Fyra årstider

2021-09-16 // 06:46:49

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0