Frozen shoulder, lunch och stenfirman kommer
Annonslänkar Åhlens, Ellos, Shopping 4 net
 
Fortsätter att njuta av lite mer ledig tid. Jag har sovit så bra inatt och de där svettningarna som jag hade förra veckan är mindre av nu så jag tror att en del av det är kopplat till min hjärntrötthet. Jag har gjort mer en tid och så hade jag tjejmiddag och så blir jag så trött fast det är så kul, men jag säkert i klimakteriet också :)
 
 
Men å vad jag njuter nu. Vaknade tidigt och sovit så bra och känner mig pigg. Igår hann jag så mycket med, ja inget sånt som ger stress. Bara mysigt hemmajobb och annat som inte känns betungande. Ja ni vet jag delar det mesta här och när livet känns så sådär mysigt och härligt och man inte känner av den hjärntröttheten lika mycket då är livet så bra. Måste ha mina lugnare veckor nu , men glad att jag fixat bröllop, tjejmiddagar och massa annat som händer i vårt liv just nu som man måste hantera som jag inte berättat för er.
 
Älskar livet med Kalle i vårt lilla hus. Var igår och hjälpte sonen lite och han bjöd på middag och så förbi mamma och bonuspappa. Jag lämnade också in gamla filmer som vi ska lägga på hårddisk och titta på framöver. 
 
 
 
*******
 
Svart bricka här, ljus här, fågel här, vas här 
 
 
Idag ska jag iväg till min fysioterapeft igen med min axel/arm. Jag har en frozen shoulder nu som betyder att det kan dröja upp till 2 år innan det försvinner. Men jag jobbar lite med armen försiktigt så jag inte ska bli helt sittande och tappa alla muskler i armen. Det känns bra. Jag kan göra det mesta utan det tyngsta jobbet och nu har jag inget tungt att tänka på direkt. Jag kan inte lyfta armen ovanför huvudet men man lär sig vad man klarar av. Jag är glad att smärtan minskat och det är viktigast för mig.
 
 
Jag ska träffa Elin och Jakob idag på lunch så det blir mysigt och köpa någon växt till en kruka här ute som ser lite tråkigt ut. På torsdag kommer stenfirman och kollar så ska vi planera stenläggningen och belysning i trädgården här ute. Å vad det ska bli kul! Älskar stenläggningar som gör att det blir så mycket finare. 
 
Ha en skön dag
 
Kram Lotta 
 
 
 
Mitt doftljus hittar du HÄR, doftar sååååå gott
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Lena M

Älskar också sten och fina gångar, murar mm. Vi bor i ett hus från 1921, och före oss hade dom lagt så FULA gamla sjöstensplattor i mängd runt huset och min man vägrar ta bort dom då de är så tunga. Men det stör mig så mycket och helst hade jag velat vända på dom,,, men orkar inte. Trist.

Svar: Ja nu blir det gatsten till våren mm och det ska bli så kul. Tar hjälp denna gång då det är mycket att fixa med. Kram Lotta
Fyra årstider

2021-09-14 // 10:37:24

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Stugan- gästrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0