Jag ska bara landa och ha det riktigt bra en lång tid
Reklamlänk Bubbelroom, Cervera, Åhlens 
 
Jag ska sitta och softa en stund här vid datorn en timma nu och skriva till er innan jag ska gå promenad med min vän Maria. Kaffet står på bordet men ingen mjölk. Det är lite rörigt nu kan man säga här i stora huset men 2 dagar till flytt. Idag ska jag städa och tömma orangeriet och fixa i kylskåpet. Sonen har fått plocka så mycket han kan så han slipper handla, eller vi slipper handla allt. Vi försörjer honom tills första lönen trillar in och han har fått sommarjobb och ett annat jobb i höst så det ordnar sig ju med det. 
 
I stugan finns det mycket att utveckla och göra framöver så sitta still kommer vi inte göra :) men mycket, mycket mindre att sköta. Vi ska börja med att måla huset med falufärg ljusröd ( bara sätta upp en liten stege så når man hela väggen, bara det är lyx. Ingen stor byggnadsställning behövs )  och så börja bygga flotte ( snickaren hörde aldrig av sig mer) men annars tar vi lite projekten efter hand. Det finns inget som vi måste göra exakt nu. Diskmaskinen ska installeras och vi har knappt några garderober men det löser sig.
 
 *******
 Fint porslin finns HÄR och HÄR 
 
 
Jag ska bara landa och ha det riktigt bra en lång tid, ska klappa mig på axeln och njuta så in i bomben mycket att vi klarat allt det här fast jag var så sjuk för 1.5 år sedan. Jag har liksom längtat ihjäl mig efter den här stunden ska komma. Vi ville så gärna få ha det så här, men i ärlighetens namn så trodde jag inte vi skulle klara det så bra. Bara att dra igång en husvisning när man har stort, mycket saker överallt och varit utbränd är ett stort projekt. Visst har jag varit ganska dålig emellanåt men ändå har vi löst det genom att ta mycket tid på oss och istället mår jag bättre nu och på väg tillbaka. 
 
 
Ja nu är vi snart i hamn och jag ska ge mig så mycket tid att landa och bara få vara ett tag, så ska snart busiga Lotta dansa på altanen, ta sig ett nakendopp i sjön och sjunga väldigt många sånger i trädgården, fota bilder, dricka många glas bubbel i solnedgången. Jag ska bara vila lite först och glo ut på min glittrande sjö....
 
 
Hallelulja nu kör vi några dagar till och sonen är lika lycklig han att få en superfin lägenhet i stan. Flickvännen bor nära och flyttar in lite senare och de kommer få det så bra. Igår var de så fina, alltså man blir så stolt och glad för dessa två som träffades för 3 år sedan och fortfarande hänger ihop ❣
 
Ha nu en toppenskön dag finaste bloggläsare, Tack för ni finns med här på bloggen och läser så troget. Jag vill skicka en kram till er alla. 
 
Kram Lotta 
 
 
Julias klänning är köpt i Motala, men andra fina klänningar finns HÄR 
 
 
Tips studentpresent, finaste champagneglasen HÄR , älskar mina
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Lovisa

Åh vilket härligt inlägg Lotta. Det låter så härligt och du är SÅ värd detta. Din nya tillvaro vid sjön är goals för mig, fortsätt inspirera som du gör 💙💙💙

2021-05-23 // 18:58:18
URL: http://www.inredningbycadla.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0