Jag blir trött innan jag ens har åkt dit
Annonslänkar Mio mfl
 
 
Förr innan jag var hjärntrött då var jag duktig på att ta en sak i taget, när jag blev stressad och hade mycket så kunde jag sortera bort de tankarna och tänka att det tar jag senare eller det gör jag imorgon. Nu efter min hjärntrötthet så har jag svårt med detta, min hjärna orkar inte alltid tänka logiskt eller rationellt och jag måste jobba upp den förmågan igen. Det tar tid. 
 
Idag tex ska jag åka på ärenden till stan. Jag är inte i stan så ofta pga av covid och jag orkar inte åka till stan så ofta pga av min hjärntrötthet. Jag blir trött innan jag ens har hunnit åka och jag blir nervös att jag ska bli sjuk som jag blivit så många gånger varit efter besökt stan.
 
****
 
Fina rosa påslakan i ett samarbete med Mio på instagram, Westport heter de. Underbara ❣ Vi ska nog bygga en vägg här sedan så vi kan ha förvaring bakom sänggaveln.
 
 
 
Jag måste alltså öva upp denna förmåga  igen. Öva på att inte tänka svåra eller jobbiga tankar innan jag ska åka, jag måste lära mig att ta det när det kommer och inte ligga händelserna i förväg. Det är som hjärnan minns det svåra och tuffa som man varit med om och när det ska göras nu så larmar den innan man ens hunnit komma till stan. 
 
Min hjärna behöver nu positiva upplevelser av att åka till stan så jag minns dessa istället. Detta funkar bara om jag är pigg så att jag orkar. Som när jag klev in på Ica på min födelsedag och klarade gå i en affär som gett mig typ ångest i flera års tid. Nu kommer mitt huvud minnas det som något positivt som inte är otäckt längre när jag kliver in där nästa gång igen.
 
 
Det är banne mig inte lätt att vara människa och klara allt. Livet ger och tar och jag måste jobba och lära mig att komma framåt på min väg genom att se positivt, våga bryta gamla tankemönster, ge mig tid och hjärnvila. Det går framåt. Det tar tid, men jag känner jag är på väg, Dag för dag. Nu städa lite här och komma iväg på ärenden till stan.
 
Kram Lotta 
 
 
Fin sänggavel lik våran 
 
 
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Lena

Hej fina Lotta. Jag såg ett program i morse Nyhetsmorgon. Det handlade om hjärnstress och trötthet. Det var en kvinnlig hjärnforskare som berättade, såg Du programmet? Om inte ett tips till Dig att titta på.

Kram Lena i Göteborg

Svar: Tack det ska jag titta på. Kram Lotta 🥰
Fyra årstider

2021-03-04 // 13:25:29
Anita Karlsson

Hej vad är det för tapet i sovrummet?

Svar: Hej
Den kommer från Lexington. Kram Lotta
Fyra årstider

2021-03-04 // 19:08:43
Monica

Jag tänkte också på tapeten, så fin och synd att bygga för den. Du ser ut som en ung pigg tjej där men förstår vad du skrivit. Ha en fin helg.

2021-03-04 // 21:25:00

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0