Det är något jag vet säkert
 
Innehåller annonslänkar Nordiq Nest, Mio, Ellos  mm
 
Jag tror att vi har alla våra faser i livet. Ingen går igenom livet helt glädjefyllt utan några som helst sorger. Vi drabbas alla någon gång av sorg eller smärta på något sätt. Jag tror också att vi har olika sätt att hantera detta på för att komma vidare och att det påverkar våra liv i framtid. Vi ibland kan vi snegla på någon annas liv och tycka hur kan den där personen vara så himla lycklig hela tiden ? Men är verkligen andra människor så lyckade och lyckliga hela tiden? Har vi inte bara våra olika faser och händelser som vi hanterar?
 
 
Nej jag tror inte att vi lyckliga hela tiden, men vi kan lära oss att hitta redskap för att må bra, lära upp vår hjärna att välja positiva tankar. Se glädje och ta tillvara på erfarenheter både svåra och roliga saker som vi varit med om. Lite där är jag nu. Vägen tillbaka att hitta mitt bästa jag.
 
Jag kommer gå genom klimateriet nu som kommer påverka mig, min kropp ska bli äldre, det kommer fortsätta hända hemska saker som jag måste vara rustad för osv men jag ska jobba mot min glädje. Hitta guldkornen som jag mår bra av, det som ger mig energi och inte snegla på någon annan. Jag ska vara en person som ger mig det bästa i livet och som höjer mig själv. Jag har lämnat de där tuffa åren och kliver in något nytt. Det känns så härligt. 
 
 *********
 
Fågel , svarta ljusstakar  
 
 
Jag har de redskapen och tappade dessa lite i min utmattning, men är nu är jag på väg igen. Jag har känt att glädjen är tillbaka, lusten att träna, lusten att upptäcka. Jag kände att tex ta ut spiralen var en sådan grej att inte vara påverkad av någonting i kroppen. Jag tror inte att de där hormonerna är bra för mig. Från den dagen jag satte in den där hormonspiralen har jag haft som ett lock på mig, så detta var en steg i min rikning att må bra.
 
 
Jag ska jobba för min glädje och mitt mående, för det är så himla viktigt att de här få åren på jorden få må bra. Träningen ger ju mycket glädje så Pettson och jag ska röra på oss lite mer. Jag är på väg att hitta det där igen och ingen annan kan göra det åt mig. När energin kommer tillbaka då orkar hjärnan tänka glada och positiva tankar, då orkar den se framåt och vill utvecklas. Sedan är återhämtningen fortfarande det viktigaste. Att jag nu drar ner på det som ger mig stress och bara plockar ut gobitarna i livet gör att jag både får tid att fortsätta läka och hitta det där glädjefyllda. För om vi fyller på med glädje i de bra stunderna så kommer också de svåra stunderna bli så mycket lättare. Det är något jag vet säkert. 
 
Nu åker jag till stugan och tar emot hallmöblerna,,,,tjohoo en sak i rätt rikning med flytten. 
 
Kram Lotta 
 
 
 
 
Fint till påsken, kika in på Nordic Nest HÄR 
 
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Bjørg

Hei i kvelden! Tusen takk for alle tanker du deler! Leser bloggen hver dag, og finner styrke i det! God klem, Bjørg

2021-03-17 // 23:02:41

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0