Idag kommer nya ägarna och tittar
 
Reklamlänk Ellos , Synoptik
 
Det lägger sig ett lugn över huset här hemma, vår lilla stuga och ett lugn även över mig. Tänk att det som nästan kändes omöjligt för 1 år sedan när vi satt här på verandan och bestämde oss för att flytta hit. Vi skulle berätta för barnen, för mina föräldrar som bor nära, för vänner och för er som följer mig. Jag är uppvuxen i den byn där vi bott och alltid funnits där omkring och stora huset har ju alltid varit platsen på bloggen som synts här i 12 år. En viktig och älskad plats för många som nu skulle väljas bort. 
 
 
Man ska följa sina drömmar, men det var ändå ett tufft och stort beslut innan det landade hos alla. Svårast för min mamma tror jag att den här tiden är över med barn och barnbarn nära, även om hon har småbarn i stan att hjälpa till med. Mamma som tyckt det varit jobbigt att vi ska bo vid vatten osv Men nu är vi här. Det är nästan tomt överallt i stora huset nu , skolan och bodar osv och idag kommer nya ägarna och tittar. 
 
 
Det har liksom landat hos alla och hos oss själva att vi bor här nu. Det tog bara lite tid, men varit så viktigt att våga och följa känslan. För nu sitter jag här vid mitt lilla hus vid sjön och känner en sådan glädje. Jag har fått allt som jag ville. Ett lagom stort hus med en lagom stor trädgård och på en ny plats där jag får utforska nya saker och känner en sådan lycka över att vakna och öppna dörren ut mot sjön. Jag älskar att bo vid vatten och fick min dröm. 
 
******
Möbler från Hillerstorp, köpta här 
 
 
För mig betyder utveckling och våga förändras jättemycket. Jag känner att den där lyckliga Lotta före cancer finns här nu igen för jag har skapat mig tid och lugn som jag behöver för att utvecklas vidare. Min hjärna och min kropp klarar ingen press eller stress längre, den behöver harmoni för att orka och vilja utvecklas och det får jag här nu. Min man känner lika.
 
Jag ville inte vara hon längre som jag var innan, jag orkade inte leva upp till varken det livet eller den jag var och nu har jag gett mig chansen att starta om. Så tacksam och lycklig. Att bryta med det som varit känns så oerhört skönt. Det fanns inget intresse kvar att underhålla det huset eller den trädgården eller vara den personen, allt blev bara en börda. 
 
 
Nu är stugan i ordning. Vi har kört bort allt till lagret som inte ska vara här, inget onödigt ligger och skräpar i huset osv utan bara saker som vi verkligen behöver. Allt har sin plats och noga utvalt för vårt nya liv här. Nu har vi diskmaskin och tvättmaskin och klarar oss bra men kan sedan fortsätta utveckla denna platsen till allt vi önskar.
 
 
Nu känns det att vi är i hamn och kan fortsätta här med allt framöver, 4 veckor till överlämning av nycklarna och vi har gott om tid och mannens semester väntar. Allt blir bra, så himla bra. Jag känner mig så oerhört glad. 
 
Kram Lotta 
 
 
 
Tips, rea på solglasögon. Mina finns  här 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Birgitta

Så underbart att ni snart är i hamn! Jag fortsätter följa med spänning, ska bli så roligt att se vad du tar dig för vid huset vid sjön!
Att följa sina drömmar önskar man alla att vågar göra.
Njut av sommaren nu!

Svar: Hej
Tack så mycket. Ja vi har så mycket vi vill göra här i framtiden men det blir lite som det passar oss. Vi ska börja med bastuflotten och måla huset. Kram Lotta ❣
Fyra årstider

2021-06-29 // 09:17:04
Klara

Så skönt för er när allt är klart och ni har landat riktigt i det nya! Vi funderar tvärtom att sälja en älskad stuga och göra om mycket i vårt hus. Är er stuga riktigt vinterbonad eller har ni fixat det också? Så kul att se allt ni gör så fint!

Svar: Hej
Stugan är vinterbonad och helrenoverades innan vi köpte den , så allt var som nytt här. Lycka till med era planer. Kram Lotta ❤
Fyra årstider

2021-06-29 // 12:18:10
URL: http://mittlivpalandet.se
lena

Jag har sagt det förut Lotta.Det är tankarna som styr själen. Grattis till allt Ni tar Er för.kul för Er och ha nu en skön sommar.

2021-06-29 // 20:42:03

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0