Att flytta tar så mycket tid
Reklamlänk Lexington, Ellos 
 
Nu går allt med flytten i ett lite snabbare tempo för nu vill vi bli klara. Jag är typ spytrött på allt :) men jag har varit supernoga med att rensa allt så vi inte ska ha massa saker här sedan som står och väntar. Jag känner mig inte så trött mentalt eller i kroppen, men att rensa sedan september är så tråkigt. Jag vill bara vara i mitt nya hus nu och pyssla här. 
 
Nu är det ganska ordning i huset vid sjön och då har vi flyttat i stort sett allt från stora huset nu. Det som är kvar ska inte hem till oss, men däremot är skolan och garaget inte tomt än. Så det är fortfarande mycket kvar att göra. Vi har inte flyttat med oss nästan några möbler alls. Allt har i stort sett hamnat hos andra då vi haft nästan allt klart här och velat skaffa oss annat, men allt ska ju köras bort och sorteras.
 
 
Vi har inte kunnat tömma ordentligt förrän sonen flyttade ut och sedan studenten, men nu finns det inga hinder kvar. Nu ska allt ut, så fort som går för snart har mannen semester på riktigt och om 2 veckor kommer nya ägarna och vill kika på allt och göra upp det som vi möjligtvis ska lämna över.  
 
Jag längtar efter att bara vara här hemma om dagarna och pyssla och hinna bjuda er på mycket mer roligt. Nu tar denna flytt massa tid och så sköta trädgården som är stor och skulle behöva mycket kärlek. Idag ska vi tömma klart det sista som sonen inte tagit med sig. Ett vitrinskåp från vardagsrummet ska också hem till honom och sättas upp så han får in sina glas mm. Imorgon fortsätter vi att tömma hos min syster så hon kan få våra möbler istället. Så tre dagar till nu med flytt. 
 
 
Ja  nu kör vi några dagar till varje dag för att komma framåt så inte så mycket inspiration till er.
 
Först ska jag ut och klippa gräset här vid sjön och åka handla lite och Kalle har lite småfix att styra med. Jag ska åka och hämta mitt överkast till sovrummet HÄR också, blir så fint där uppe i sovrummet till Lexingtontapeten. Letar sänglampor i trä också och skulle vilja gå på loppisar och leta skatter. Men snart så...
 
Ha en toppenfin dag
 
Kram Lotta 
 
 
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0