Skitdag
Reklamlänk Åhlens , Mio
 
Jag hade en skitdag igår, huvudvärk hela dagen. Tänkte att det var för vi träffat nya ägarna, mycket som vi skulle styra upp osv men så var det ju inte. Jag fick min mens och så var huvudvärken tillbaka. Jag fattar inte sånt där, glömmer och nu när spiralen är ute så kom huvudvärken tillbaka. Skit också. 
 
I vilket fall mår jag så mycket bättre utan spiralen så då tar jag hellre huvudvärken. Dessutom är blödningarna mycket bättre. Första blödningen efter spiralen kom ut så var det förfärligt men nu är det knappt kännbart så hellre detta läge än att må så där psykiskt dåligt som jag gjorde i flera år. Det blir några dagar som är skit som det är för kvinnor och hormoner men jag får ta det. Viktigt att prata om sånt här. Att inte behöva känna sig ensam för vi är många som har det så här. 
 
 
 
Jag hoppas huvudvärken som sitter över ögat lättar idag, allt känns skit när det blir så. Bara sova som hjälper. Kunde inte följa med på någon middag igår utan fick stanna hemma. Idag blir det jobb och gräsklippning .
 
Lite mörka bilder från sovrummet men överkastet här blev så fint. Får ta bättre bilder senare. Idag har jag beställt solstolar till båten, några pallar och ett ihopfällbart bord. De nya ägarna köpte våra elementskydd som vi inte satt upp i stora huset så då köpte jag superfina solstolar istället, så bra när man istället kan skaffa saker man behöver. 
 
Ha en skön dag
 
Kram Lotta 
 
 
 Doftljus , en av mina favoriter här 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Rebecca

Så bra du lyfter detta. För mig är det tvärtom.
Haft sådana problem med huvudvärk(nästan migrän) illamående och magont utan spiral/preventivmedel. Gick an utan barn men nu med två små måste ju vardagen och arbete funka även de dagarna. Mensen varade fler dagar med spiral i början men efter sjukskrivning pga stress har jag perioder helt utan mens nu så tror stressen påverkade mina hormoner med. Vågar inte ta ut spiralen för vill inte få tillbaka värken då den begränsade mig så mycket 2-3 dagar varje månad.

2021-07-06 // 09:32:09
Jenny

Jaa, jag hade samma och jag fattade inte varför jag gick i flera år omkring i ett mörkt moln förrän jag tog ut min spiral.... Känns dumt att ha "förlorat" de där åren i dimma 😕 men vet bättre nu och känner mej som mej själv igen. Hoppas det blir bättre med din huvudvärk ❣️

2021-07-06 // 10:00:54
Ann-Louise Storm

Hoppas att din dag blir bättre och att huvudvärken lättar. Ta hand om dig fina Lotta.

2021-07-06 // 10:12:13
Ann-charlotte Norberg

Hej! Hoppas du får må bra nu🙏❤️Så trevligt och följa dig i allt du lägger ut 🥰så mysig blandning av allt precis som livet är❣️👌Kram

2021-07-06 // 12:14:49
Maria Einarsson

Hej
Jag har samma problem med migränhuvudvärk vid mens. Det senaste året har jag tagit migränmedicin de dagarna som är värst efter tips från en vän. Det hjälper jätte mycket och jag kan nästan leva som vanligt de dagarna också. Om du inte har testat det 💗
Kram Maria

2021-07-06 // 12:19:58
Anna

Hej!Jobbigt med huvudvärken. Ett tips,kolla in kontot Vulverinekoos på insta. Väldigt många som har blivit hjälpta av henne.

2021-07-06 // 13:23:31
Klara

Oj minns allt precis- fruktansvärd migrän, tålde inte ljus, ville bara spy och gjorde så med tabletter så jag fick ta en spruta i låret! Kan trösta er med att migränen försvann när jag slutade ha menstruationer. Aldrig haft migrän sedan dess. Lite tröst iaf.

2021-07-06 // 13:48:36
Anna

Hej! Jag arbetar som barnmorska på barnmorskemottagning. Träffar många kvinnor som använder preventivmedel. I hormonspiralen finns en mycket låg dos av gulkroppshormon som i huvudsak verkar lokalt i livmodern. Hur man mår är givetvis individuellt. Många kvinnor berättar att dom är nöjda med sin spiral eller t o m mår bättre. Blödningarna minskar eller upphör och för vissa försvinner pms besvär. Det har även kommit en "ny" hormonspiral som kan sitta i 5 år och där dosen gulkroppshormon är ännu lägre och motsvarar 6 stycken minipillerper på ett helt år. Att äta vanliga p-piller eller minipiller är en annan sak och jag upplever att fler kvinnor får biverkningar. Men även där är det högst individuellt. Koppar spiralen är hormonfri men har sina nackdelar med större blödningar och mer mensvärk. Man får inte glömma att många kvinnor behöver ett säkert preventivmedel. Skönt att du mår bättre utan spiralen men jag hoppas att kvinnor inte blir avskräckta från att använda preventivmedel. Vänliga hälsningar från en barnmorska

Svar: Hej , detta är bara min berättelse och såklart inget facit för någon annan. Alla måste ta ansvar över sina val tänker jag. Allt i livet fungerar olika på olika människor . Kram Lotta 💕
Fyra årstider

2021-07-06 // 20:53:45
Linda

Jag brukar med ha huvudvärk vid mens skit jobbigt men men det är ju tyvärr så för endel kvinnor.
Kram

2021-07-07 // 20:07:28
URL: http://stigintilloss.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0