Låter det andra rinna av som en sil
Reklamlänkar Åhlens , Cellbes, Royal design, Ellos 
 
Jag älskar gå upp på morgonen när Kalle fortfarande sover, dricka kaffe och mysa. Jag går ut en sväng på trappen eller bryggan, tittar på sjön och bara har en egen stund. Idag ringde jag min bästis och pratade en lång stund. Bästa stunden på hela dagen faktiskt. Jag sover himla bra nu också så men jag har varit lite seg sista dagarna av mensperiod, fick någon liten förkylning någon dag och så värmen. Seg men lycklig, men nu är jag piggare igen.
 
 
Jag är inte så glad i värme. Det är som att svära i kyrkan men jag blir bara trött och seg mest på sommaren. På våren och hösten sprutar jag energi men på sommaren blir det mer vila och lugn. Försöker att lära mig hur jag fungerar så att jag låter huvudet och kroppen komma i fas så jag inte drar ner mig. Det bara är så att värmen gör det svårare för mig att vara den person jag tycker om att vara. 
 
 
Men såklart är sommaren underbar på sitt sätt , helst morgon och kväll när det inte är så varmt. Kalle och jag äter frukost på bryggan. Mysigt. 
 
 
Vi fixar i båten. I år blir det mycket inköp så vi får det som vi vill ha det. Jag har de nya handdukarna som är så fluffiga och fina och så blev det stolar som man sjunker ner i och sitter som en kung. Ja vi sålde lite saker till nya ägarna så då handlade vi saker till båten istället. 
 
 
Kalle oljar in saker i båten
 
 
 
Jag har mest bara latat mig sista tiden, tillåter mig lite semester. Loggar ur på många sätt. Tar bara in det vikigaste i huvudet som jag behöver och låter det andra rinna av som en sil.
 
För mig handlar mycket om att välja på olika sätt. Göra val som är bra för oss, hitta det livet vi känner oss lyckliga av. Inte dras in i andra vägval och andras intresse och tro man måste vara på något speciellt sätt. För mig och oss ser livet ut på ett annat sätt. Så mycket som är annorlunda nu, andra affärer, inga barn hemma längre, annat hus, mindre att göra , andra intressen osv och vi njuter av det livet. 
 
****
Springer omkring i långskjorta för det är så varmt 
 
 
Jag hoppas att ni njuter av er sommar precis som du är. Jag har fått jobba så mycket med mina tankar för jag var ju på ett annat sätt för 10 år sedan och inte alls så nu så landa i den jag är nu och vara stolt och glad och lycklig i det här livet ..det är min sommar. Det händer inte så mycket , förutom flytten och det är bara så skönt. Jag är så himla glad och nöjd. 
 
Men idag ska vi hitta på något kul, vi får se vad det blir
 
Ha det så bra 
 
Kram Lotta 
 
 
 
Våra möbler kommer från Hillerstorp och köpta här 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Kicki

Ni har så fint i ert hus vid sjön. Tänk att få bo så där på sommaren, att bara gå ner och ta sig ett morgondopp när man vaknar, vilken lycka!😍 Det är visst vanligt att man blir förkyld i samband med mens, ”mensförkylning” kallas det. Det händer mig ofta.

2021-07-10 // 12:17:57
TantT

När man bor på strandkanten ska det inte hända så mycket annat på sommaren - ni är redan på bästa platsen- njut

2021-07-10 // 16:43:49
Petronella Mia

Vilken mysig blogg o fina somriga bilder☀️☀️

2021-07-11 // 19:31:31
URL: http://petromia.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0