Det har varit en milstolpe för mig
Reklamlänk Lexington, Mio 
 
Vi träffade de nya ägarna igår, å det känns så bra! De längtar så mycket, har så mycket planer och vill bara flytta in. Känns så roligt. Vi pratade och gick runt i flera timmar och det kändes så bra. Jag är så glad att mina grannar ska få så trevliga människor i huset och att vi får överlämna huset till dem. Den 2:a augusti får de nycklarna. 
 
 
När vi åkte hem till vårt "nya" hus så hade jag nästan huvudvärk, det är så sällan jag har huvudvärk nu. Det här har varit en milstolpe för mig, spänningar som släpper.  Att lämna över huset och att de som ska ta över det känner att vi gjort fint och att det känns bra. 
 
Jag är född i ett hem men en superpedantisk mamma. Hon älskar städa, har det så fint överallt både ute och inne och lämnar ingenting till slumpen så när jag flyttade hemifrån så var det normalt för mig att hålla den nivån. Det var ju som mamma gjorde. Men med åren har jag insett att städning gillar inte jag. Jag orkar inte vara så pedantisk, jag vill göra andra saker. Inget emot min mamma på det sättet för min mamma är den bästa person som finns, men vi har lite olika intressen och krav. 
 
 
Mamma hon har bara det där inbyggt i sig, det är som hon är. Medan jag fått kämpa genom åren att upprätthålla det där. En del av allt jag gjort har varit ett intresse med inredning och trädgård medan en del har känts som ett tvång. Att jag måste ha fint för vad ska folk säga från byn när vi köpte huset i ung ålder, mina föräldrar som går och tittar och undrar hur vi ska klara allt osv. Jag har försökt i många år upprätthålla en hög nivå för att visa att vi kan och för att vi tyckt det är kul såklart. När vi köpte huset hade vi inte så mycket pengar heller så vi kunde inte fixa lika mycket. 
 
Men nu när jag släppt lite på att ha en fin trädgård för jag inte orkar och det är lite mer stökigt i trädgård i sålda huset. Jag vet ju vilken nivå jag hade för några år sedan och vet att det är inte som det var förr, men det är inget att sträva mot längre för de som köper kommer ju inte tänka så. När andra kommer och tittar så tycker de att trädgården är jättefin och helt tillräcklig medan jag har lite gnagande känsla att jag kanske borde gjort mer. Ja ni fattar vad jag menar. Alla buskar som borde klippas osv ja allt som jag skulle gjort om jag bott kvar.
 
 
Men de nya ägarna var så lättsamma och tacksamma och gick bara och njöt av allt och kunde liksom inte förstå att de ska få bo i huset. Välkommen hem sa jag. Jag har lämnat huset för ganska länge sedan, det känns inte som mitt längre. 
 
Så det blev ett avstamp för mig. Att vi kommit hit, kunnat tömma och göra fint för att visa nya ägarna som varit väldigt mycket jobb för mig/oss. Jag vill lämna huset på en bra nivå. Inte superpedantiskt och sätta skyhöga krav men ändå att det ska skötas fint och snyggt men en nivå jag orkar och är rimlig. Man vet ju inte vad de ska säga, men de var lyriska och längtade så mycket.
 
 
 
Nu sitter jag här på min trapp vid sjön. Badat och känner mig så lycklig och glad. Tänk att livet blir så himla bra för oss och för dem som tar över. Alla saker som är kvar nu kan ni lämna sa de, de tar vi hand om. Gamla sågar, ved, piano, bokhyllor, mangel osv Tunga grejer. Det innebär att vi har nästan ingenting mer att flytta nu. En gammal bil säljs på onsdag och så snickarbänken i vinkällaren ska men sedan är vi i stort sett klara. 
 
 
 
 
Idag ska vi till tippen med lite saker, vi ska beställa virke till bastuflotten och så ska vi gå på loppis och käka lunch och ikväll på lite trevligheter. Det blir en bra dag och jag är så glad att jag orkar så mycket nu. 
 
Hoppas du får en toppenfin dag
 
Kram Lotta 
 
 
Lotta tipsar....
 
 Gulligaste sommarkannan här , älskar blått och vitt
 
 
Min morgonrock här 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Marlene

Äntligen börjar det närma sig för er att släppa ert fina hus. Det kommer bli så bra i er fina idylliska stuga. 🌿🐝💦
Du har inspirerat många genom åren och kommer fortsätta.
Så skönt att du/ni gör det som känns rätt för ER.💙
// Marlene

2021-07-05 // 12:12:52
Susanna

Hej! Vad fin du är i morgonrocken. 😊 Är den normal i Strl? Kram!

Svar: Hej
Jag har en medium , så det tror jag 🥰 kram Lotta
Fyra årstider

2021-07-05 // 12:16:03
Kari.

Flotte bilder som vanlig. Et spørsmål:
Er de rosa blomstrene på siste bilde, stauder og hva heter de?
Ha en fin dag. ❤️☀️😎

2021-07-05 // 12:52:07
Margareta

Helt underbart ju, och ja vilket arbete du/ni har gjort. Snart klara. Och allt har ju sin tid liksom, njut nu av allt det vackra i er underbara stuga! 🧡

2021-07-06 // 08:17:48

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0