Träna hund och ut i solen
Annonslänk Addnature 
 
Idag tog vi en tur i solskenet. Pettson behöver tränas att gå på vägen, se människor, möta en annan hund osv Jag vill ut i solen. Det gick bra idag. Han stannar mycket, vill nosa såklart och han är lite rädd och tuff på en gång som en tonåring är. Om några veckor fyller han 1 år. Min stora kille. Han har skällt en del sista tiden så jag tränar honom vid händelser och möten, idag gick det bra. 
 
 
Han är väldigt cool av sig, han har inget behov att springa efter mig inne så mycket, sover gärna själv på nätterna. Ja han är ju mycket med mig men han behöver inte vara nära osv 
 
Om jag sätter mig ner i soffan på kvällen, då kommer han gärna och vill sitta nära, han vill leka med oss och han älskar människor. Att skaffa hund är mycket jobb och det har jag. Lite träning av allt varje dag och så allt jag undrar över kan jag ta med min hundtränare Sara på Dogsense. Han kan vara hemma tre timmar själv nu och jag behöver lämna honom lite ensam lite oftare så han kan vara själv. 
 
 
 
Det är halt ute, kan tipsa om mina gymnastikskor som jag går och springer i på vintern. Så bra! Finns tex HÄR ( mina är en gammal modell) Imorgon blir det promenad med min vän Maria. Nu ska jag hoppa i duschen får vi se vad vi ska hitta på till middag ikväll. 
 
Kram Lotta 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Monica

Så skönt med sol, det verkar mer av den hos dig än här i Stockholmsområdet. Såg er framtida försäljning, så fint allt men tänkte på att hjälp så mycket jobb att ställa i ordning inför den och mycket jobb tidigare med all skötsel, ni har fantastiskt fint där, ni är ju unga, men skönt att göra lite down size. Och fattar knappt hur ni hinner med. Lycka till med allt, så roligt att läsa om folk som vågar förändringar och tar tag i det, ser framåt. Det bästa till er alla i familjen.

2021-01-18 // 20:53:04

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0