Jag vill lära mig nya tankesätt eller få bekräftelse på saker som jag redan tänker
Annonslänkar Bagaren och Kocken, Lindex  och Mio 
 
 
Jag sitter i mitt lilla kök där inne i huset med mitt kaffe och skriver till er och jag har lyssnat på Kristin Kaspersens nya bok Vägen till att leda mig själv på BookBeat. Jag älskar att lyssna på poddar och på böcker där jag lär mig nya tankesätt eller få bekräftelse på saker som jag redan tänker. Redskap hur man kan tänka behöver återupprepas eller jobbas med hos mig själv som person.
 
Jag har inte gjort det så mycket den tid jag var sjuk. Jag har varit inne i den fas när jag inte vill utvecklas, utan bara att läka. Jag har behövt tystnaden, få vara ifred och få tid att hitta vart jag är just nu. Nu när jag börjar bli bättre så kommer lusten tillbaka att lyssna på kloka människor för att stärka min hjärna igen att bli stark själsligt, hitta vägen tillbaka och vilja utvecklas som människa. 
 
 
 
Igår landa vi här i stugan med massor av saker. Ett nytt vitrinskåp till köket ( ska ha två och hoppas vi får bygga ut framöver) , en byrå som ska in i barnens rum på sikt eller det gästrum vi tänkt bygga framöver och så hela bilen full med saker som ska vara här när vi bor här. 
 
Idag har jag vaknat efter 8 timmars sömn, smygit ner i köket när Kalle sover. Tänt ljus, dricker kaffe och lyssnar på ljudbok. Utanför huset snöar det och det är en skön morgon. Vi ska ut och gå idag och imorgon med för att ladda. Återhämtning är så viktigt och så inte hålla allt på topp samtidigt. 
 
 
Jag ska väcka Kalle om en stund, diska av lite och göra lite frukost till oss och sedan ska vi packa ryggsäcken och ta en promenad. Kalle ville visst se på skidåkning sedan och då passar jag på att köra lite skräp till tippen och hämta paket. 
 
****
Fina saker till köket finns HÄR 
 
 
 
Vi har några dagar till tillsammans innan han börjar jobba och imorgon ska vi hem igen och jag ska fortsätta röja. Vi har sorterat det mesta nu men det ska köras till återvinning och Hjärta till Hjärta innan jag kan köpa växter osv och fylla på med. Jag är så glad att jag mår bättre så jag klarar av att åka lite mer. 
 
Men nu så ska jag sluta här, Pettson vill ut och Kalle ska upp ur sängen.
 
Ha en toppenfin dag
 
Kram Lotta 
 
 
Ribbstickad väst HÄR så fint med västar
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


appi

Så mysigt i er stuga!

När hoppas ni komma igång med utbyggnad?

Svar: Hej
Vi kommer ta allt när vi flyttat. Vi orkar inte hålla på med både ansöka om bygglov och sälja hus samtidigt, så först flyttar vi till stugan och sedan tar vi allt som det kommer. Kram Lotta
Fyra årstider

2021-01-05 // 10:47:49
Ann-Sofie Fritiofsson

Hej Lotta!
Vilken härlig resa ni gör med ert flyttande! Så roligt att få följa med på den. För drygt två år sedan gjorde jag och min man exakt samma resa. Våra två barn var då sedan flera år utflugna och det stora huset i stan hade blivit alldeles för stort med sina tre våningar bostadsyta plus källare. Vi valde att riva vår lilla sommarstuga, som låg utanför stan. Det gick inte att bygga på den eftersom den saknade vinterisolering, vatten och avlopp. Istället började vi för tre år sedan att bygga ett nytt hus åt oss två, jag och min man. För drygt två år sedan kunde vi flytta in.

Din andra resa tillbaka till livet känner jag också igen. Jag är sedan två månader tillbaka sjukskriven. Utbrändhet och en hjärna som tycks koka är det som drabbat mig. Jag är bara i början av den resan och tar en dag i taget utan att fundera på framtiden. För att få möjlighet att sortera mina tankar startade jag denna veckan en blogg. Jag kände att det var viktigt för mig att hitta tillbaka till det enkla okomplicerade livet och hoppas att bloggen ska hjälpa mig med den. Följ mig gärna på IG (harliga_sodergarden) och bloggen (harligasodergarden.blogg.se) om du tycker det låter intressant. Jag tänker att du säkert har många goda tankar att dela med dig till mig.

Men tills dess hoppas jag att det går bra med ditt röjande. Jag gläder mig åt att du klarat av att åka iväg och lämna saker till secondhand-affären. Bra där! Vet hur mycket energi sådant tar.

Kram Ann-Sofie❤️🥰

2021-01-05 // 16:22:38
URL: http://harlogasodergarden.blogg.se
Mirre

. Jag har varit inne i den fas när jag inte vill utvecklas, utan bara att läka. Jag har behövt tystnaden, få vara ifred och få tid att hitta vart jag är just nu.

Det är så sant, jag känner också sådär och jag behöver få vara i fred från sådant som gör mig ledsen

Svar: Ja tystnaden är ett måste för mig. Måste ofta åka till stugan och bara ladda. Kram Lotta
Fyra årstider

2021-01-06 // 16:11:41
URL: http://sweetwordsbymirre.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0