Drömmen om en pool
 
Annonssamarbete Poolgiganten
 
När vi flyttade till vårt hus var det så lyxigt att få pool i trädgården. Jag trodde aldrig att vi skulle kunna skaffa ett hus med pool för det var inte så vanligt för 21 år sedan.
 
 
 
 
Då hade vi ett tak över altangolvet och ett rött plank som var ganska slitet redan då. Vi hade det i många år innan vi bytte liner, liner är duken som ligger i poolen och så överdraget bytte vi ett annat år. Ja allt kostar ju så mycket så man fick ta lite varje år. Det var inte vi som byggde poolen utan den fanns ju som sagt i trädgården när vi köpte huset. De tidigare ägarna hade även satt rosor som jag sedan grävde bort när vi gjorde om trädäcket . 
 
 
För bara några år sedan så var det dags att riva golvet för då hade vi äntligen råd att bygga nytt. Ja allt kostar så mycket när man bor hus och vi har bott stort så man kan inte göra allt på en gång. Vi planerade ganska länge hur det skulle se ut. Kalle fick bestämma storleken på golvet, fixa med lampor osv och jag sparade till träd, rosor, möbler mm
 
Vi byggde allt själva så det tog många timmar på en semester men att göra fint runt poolområdet var så kul och vi hade längtat efter det så länge. Ett ganska tungt jobb egentligen men vi var envisa och fixade allt själva.
 
 
Året efter hade vi samlat ihop lite mer pengar och satte vi upp planket. Det blev lite mer inramat och privat på det sättet.  
 

Jag känner själv att mycket har ändrat sig så mycket genom åren. Nu vill man redan som 30 åring ha allt när man flyttar hus. Men för oss har det tagit massa tid att komma hit. Vi kunde knappt göra någonting på huset de första åren för vi hade bara pengar till insatsen och så inreda men sedan har vi jobbat på och kunnat låna lite mer, spara osv och kunnat göra lite på huset varje år. Ja alla ni som har hus vet det tar både tid och kostar att renovera.
 
 
Om du drömmer om en pool i trädgården så är det dags att redan nu börja planera. Att bygga på pool på vintern funkar också toppen så man behöver inte vänta med sina drömmar till sommaren. 
 
 
Lycka till med era husdrömmar, våran dröm nu är att bygga bastuflotte 
 
Kram Lotta 
 
 
 
 
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Lina

Skulle vara jätteintressant att höra din reflektion runt vad som är viktigt att tänka på om man ska köpa ett spa-bad, gällande storlek och funktioner av olika slag! Kan du rekommendera ert spa-bad (helt utan nåt samarbete :-) ), för- och nackdelar med ert bad?

Svar: Hej, jag har inte provat något annat än det vi har men vi har köpt Viskan för vi ville ha svensktillverkat och det är inget samarbete. Sedan finns det ju många olika men vi tog ett som man kan bada många personer i Björkö. Kram Lotta
Fyra årstider

2021-01-25 // 17:50:33
Lina

Stort tack för svar! Ska kolla upp Viskan Spa!

2021-01-25 // 21:49:00
Marie

Ohh underbart, vilken drömmig pool och roligt att ni sprade och gjorde allt själva

2021-01-27 // 16:31:06
URL: http://sweetwordsbymirre.com
Annika

Ja det har verkligen varit ett nöje att få följa eran resa i alla dessa år och se allt som vuxit fram... allt som blivit så magiskt fint ...
Nu får vi följa er nya resa i er stuga och det ska oxå bli spännande ....
Kram

2021-01-28 // 09:58:20

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0