Att få förändras, falla, hitta styrka och att våga och vilja växa som människa
Annonslänkar Mio 
 
 
Som ett inbyggt schema i huvudet rör jag mig mot försäljning och visning av huset. Jag vet att sådant här kräver enormt mycket tid och med min utmattning bakom mig så måste jag tänka på allt noga. Rensa, återhämtning osv .
 
Igår var en sådan dag som förr, vi åkte från stugan, jag skjutsade och hämtade min syster , jag var på utomhuskalas en stund och så följde Elin med hem och har sovit här. För ett år sedan klarade jag inget sånt så jag är så glad nu att jag kommit så långt i min utmattning. Jag kan göra lite saker då och då igen. 
 
Jag tänker ofta tillbaka på de sista fem åren och tänker att det blev inte alls som jag tänkte mig. Tänk om jag vetat att livet skulle blivit så här, hur hade jag tänkt då? Så många år som gått till sjukdomar på olika sätt, cancer, utmattning, covid osv och vad lär mig av det här? Att även om det inte blir som planerar så blir det bra. Vi kan inte styra allt men vi kan ändå hitta guldkornen i den vardag som vi får. Att ha en positiv hjärna betyder väldigt mycket.
 
Förr sökte jag nog mer efter  meningen med livet, nu vet jag att meningen med livet är just de här små stunderna av vardag. Att vara frisk, att må bra, att ha en meningsfyllld vardag, vänner, familj och att våga och ta steget att följa känslan. Att våga följa med där livet leder en. Att få förändras, falla, vara svag, stark, hitta styrka och att våga och vilja växa som människa.
 
Det jag tänker mest på nu är att styra upp mitt liv framöver så att jag står stark och trygg inför framtiden. 
 
 
Det viktigaste för mig framöver är att se till att ge mig allt jag kan för att må bra, för då kan jag ge andra glädje och energi när de faller och behöver mig. Jag vill ha en stabil grund att bo på där jag inte behöver tänka lika mycket på att jobba mycket, sträva så högt, där jag får tid att landa och kan vara. Jag vill ha det viktigaste omkring mig i liten skala för att ha tid med det jag tycker om. 
 
Nej nu ska jag sätta lite fart här och fixa ett jobb och så frukost med Elin som ska ha skola här hemma på datorn. Sedan blir det promenad med en vän och så ska det köpas grejer inför visning, ska ha sånt HÄR gräs i någon kruka, massa krukväxter ska handlas och så några ljus. Mio har fina ljus för 5 kr styck HÄR, lite pastellfärger får det nog bli.  
 
Kram Lotta 
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Marie

Det är så sant,man kan inte rå för det som händer. Det man kan göra är att förstärka sig själv. Det är så sant

2021-01-11 // 23:45:38
URL: http://sweetwordsbymirre.com
Sandra

Följt dig och din blogg under många år men aldrig kommenterat.

Tycker du verkar vara så fantastisk människa. Jag blir stärkt av att läsa din blogg. Tack!

Svar: Å tack vad roligt att du skrev, Kram Lotta
Fyra årstider

2021-01-12 // 08:03:46
Kamilla

Efter år och två stora kraschar i utmattningssyndrom har jag lärt mig att livet är här och nu. Förr var jag precis överallt hela tiden vilket var fantastiskt men det vi utmattade inte gjorde var att känna in. vi bara gasar på för att stryka och sätta flera saker hela tiden på to do listan. skönt att du är på bättringsvägen

Svar: Tack så mycket, min utmattning kom ju av min dotters cancer. Det var inget jag kunde styra över men jag är glad för livet som är nu med. Allt blir bra. Kram Lotta
Fyra årstider

2021-01-12 // 11:46:44
URL: http://https://kamillaskamera.com/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0