Att börja planera framåt
Annonslänk Ellos , Soffa direkt
 
Godmorgon fina bloggläsare, jag ska nog städa lite här i stugan och baka något idag. Vi har aldrig något i frysen hemma eller i stugan. Jo jag gjorde semlor häromdagen och svärmor kommer ibland med kakor men det är mest tomt och så bra att ha hemma om man vill bjuda någon. Fast i dessa tider så har man ju inte så mycket gäster. Mamma bakar en hel del och bjöd på semlor häromdagen också. 
 
 
Vi ska ut och gå med en sväng men det är kallt så det blir nog inte så långt och fortsätta måla en byrå, som fick flytta in i sovrummet i stugan. Ja vi behöver ganska mycket byråar så vi flyttar runt dem lite. Det är inte så stor öppning upp till sovrummen så det går inte flytta upp vad som helst :) Helst platta paket då. Det kan nog bli lite mys på altanen sedan, tända en brasa osv och så sol. Det kommer bli underbart. 
 
Just nu är jag mest glad över att vi fått bud på vårt fina hus. Jag hade inte orkat styla och ha husvisning i maj igen, nu vill man bara framåt och de vill säkert de som vill köpa vårt hus också. Jag skulle tro att vi har klart en köpare nästa vecka. Så glad! Så skönt!
 
 
Ja nu när vi ser att huset blir sålt så vågar man planera ännu mer för vårt nya liv här. Det pirrar i kroppen. En ny fas i livet att kliva in i och fortsätta tid att läka. Det jag önskar är att få bygga upp ett orangeri här framöver. En plats där jag kan jobba, för bloggen behöver många fina ställen då jag skriver och fotar mycket och ska utgå från det jag tycker om. 
 
Men först ska det bli bastuflotte ( hus med bastu, ett rum och loft) , sedan ansöka igen om att köpa marken här bredvid, ta kontakt med kommunen osv . Vi måste hitta någon duktig person som kan hjälpa oss rita upp våra drömmars utbyggnad med glasveranda större kök, badrum/tvättstuga och ett till rum på övervåningen, garage osv och så ska vi köpa båt. Det är våra planer här. Ja vi får se vad det blir av det med bygglov, men att våga drömma och våga falla. Livet. Jag ska fortsätta inreda, måla,  tapetsera i vardagsrummet och bloggen ska göras om. 
 
*******************
 
 
 
Puffiga soffor, tjusiga fotöljer och bord här
 
 
 
 
********************
 
Jag ska såklart fortsätta anlägga trädgården med fina stenpartier, träd och perenner. Vi längtar efter flaggstång och gärdesgård m.m. Ja ni hör ju....vi har så mycket planer. Å jag som funderar på om jag kommer känna mig ensam om dagarna när inga barn bor hemma och jag ska jobba hemma och inte har något att göra...ha,ha
 
 
Ja ni hänger väl på framöver. Livet fortsätter i en annan fas och det ska bli så kul att följa med. Vem vet vad som händer i framtiden, vi kan bara önska att vi håller oss friska och får vara med. Man kan inte ta någonting för givet, bara fortsätta gå vidare i den riktning man vill och vara glad för det som man  skapar och får vara del av.  
 
 
Kram Lotta 
 
 
Så mycket snygga lampor här 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Michaela

Så spännande det ska bli att få följa med på denna resa. Lycka till med allt!❤️

2021-01-30 // 09:44:49
Lena M

Klart vi hänger på, jag kikar in till dig varje dag, och det känns som att titta in och säga hej till en kompis. Härligt att få följa med.
Ha en fin helg.

2021-01-30 // 10:56:53
Anne

Lyckliga dem som köper erat fina hus🙂. Ska bli så roligt att få följa med dig i stuglivet🌸 Tack för all inspiration, du är så klok och äkta💕

2021-01-30 // 12:04:18
Michaela

Så spännande det ska bli att få följa med på denna resa. Lycka till med allt!❤️

2021-01-30 // 12:52:47
Klara

Så kul att du delar med dig om alla framtidsplaner och så härligt att få planera ihop. Väldigt tomt när barnen vuxit upp och flyttat ut då gäller det att man har gemensamma intressen och planer. Sedan blir det fullt upp när barnbarnen kommer - har sju barnbarn 😊bra gjort av två söner!
Kram och lycka till!

2021-01-30 // 15:46:27
Sofia

Klart vi hänger på eran resa. Älskar din blogg, en härlig mix av livet, inredning, hundlivet 😍.
Lycka även för dom som får flytta in på eran fina gård.
Stort lycka till med allt.

Kram Sofia

2021-01-30 // 16:08:13
Lovisa

Åh så spännande! Det ska bli så kul att få följa er resa i ert nya boende. Vi ska flytta till hus snart så jag får nog många idéer från dig Lotta
Tack för att jag får ta del av din fina blogg

2021-01-31 // 04:00:27

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0